Linköping/Kalmar/Växjö?!
Har hamnat i värsta vel-stadiet vad gäller min "karriär"!
Har ju varit helt totalt inne på att läsa Civilekonom på Linköpings universitet nu i höst.. (Om jag kommer in, vill säga)
Men så börjar tankarna flyga och så har jag kommit fram till att jag är hemskt intresserad av design av olika slag, mest webbdesign.. Då visar det sig att det finns en perfekt skräddarsydd utbildning för mig som heter Grafisk Design och kommunikation. Problemet är bara att det är 18.6 eller va de va för att komma in i Linköping. Och Linköping är det universitet jag helst vill gå på..
Nu är bara frågan om man ska "slösa" ytterligare av sin dyrbara tid på komvux, eller om man ska söka i andra städer med lägre antagning!?
Suck, jag blir inte klok på det här..

-En sak är iaf säker; en vacker dag är det jag som öppnar eget!
#1 - Anna

sök i andra städer tycker jag, alltid kul med en ny stad.

#2 - Emma

Japp hänger med.. Men bara för att du förklarar så bra. :) Det är så himla roligt nu när man kan lite mer och kan göra bloggen mer personlig. Men nu har jag ändrat till "Gästbok" iaf.. väldigt originellt, haha. Du borde ha en kategori som heter blogg-skolan eller nåt.. :D Det där med att göra en större presentationsbild förresten, måste man beskära bilden först?? Till den storleken som den ska vara i på blooggen...? Kram på dig.

#3 - Antonia

sök i andra städer! =)

#4 - Kelly

Har ingen aning tyvärr när de rosa jordgubbarna kommer in igen..men prova att maila kyssjohanna :-) de beställer säkert in fler!

#5 - hanna

Lycka till:)

#6 - Jennie

hoppas du kommer in då :) har med varit inne på o läsa grafisk design men är jätteosäker på vad jag vill läsa..