I förskott..
Om exakt 1 vecka fyller jag år, hela 22 såna. Och eftersom vi är i Tunisien då så hade jag kalas för några ur släkten idag ist (resten bor inte här). Jag bjöd på mina hemmagjorda piroger (glömde ta kort) o sallad och till efterrätt hade jag bakat jordgubbstårta såklart, det måste jag ha på mina kalas!
Av mor & far fick jag resepengar [så nu kan ja shoppa loss där nere], mina favvo-kakor Moccarutor o en rosa ros. Av kusin med familj o moster fick jag en tunika o en tubklänning, jättefina. Kusin jobbar på JC, älskar mode, är shoppinggalen o har bästa smaken så ja blir alltid glad när hon köper kläder till mej! Av mormor fick jag oxå resepengar [ännu mer shopping] =D Sen var det första gången moster va hos oss så vi fick även inflyttningspresent. Presentkort på �hléns, en shaker o en mini-batteridriven-visp, perfa. För presentkortet ska vi köpa lite av detta.

�lskar att fylla år, men inte att bli äldre längre, tycker det räcker såhär! De e så mysigt att träffas alla o äta gott o mysa o prata, känns som när man va liten ;) Men min riktiga födelsedag är alltså nästa onsdag, 1 augusti! Då blire frukost på sängen (hoppas jag, hihi), shopping hela dagen, finmiddag på kvällen o grymt PARTY! Då ska vi göra Tunisien osäkert ;p

Nu är det bara 2 dagar kvar, så nu är det bara packning som gäller!
#1 - Junitjej

Grattis i förskott! Ha det så härligt i Tunisien!
Jag vaknade vid femtiden av att jag behövde gå upp och kissa. Sedan kunde jag inte somna om. Jag låg och läste en stund. Det fick tyvärr inte mig till att somna, så då gick jag upp och satte mig här vid datorn. Jag hoppas på att lägga mig snart igen. Det är jobbigt när man inte kan sova.

#2 - Karin

mm vad god den såg ut:)

#3 - Karin

Grattis i förskott!! Hoppas ni får det underbart i Tunisien!

#4 - Angelica-

Nej inga namn bestämt ännu... har du några förslag ??

#5 - Anonym

vad roligt :)

#6 - Elin

Grattis i förskott=) Vilka är ni som åker? Hoppas ni får en underbar semester. Jag ska åka till grekland den 31 aug med pojken i 2 veckor ska bli så himla skööönt=)
Kramar