Pekingkväll igen!

Julinspirationen igår var hur mysig som helst. Fick en massa tips. Dock hade jag glömt kameran i bilen så bilderna är kassa eftersom min mobilkamera är sämst. Men ni får se sen, jag hinner inte lägga upp det nu.
Nu ska jag ist iväg till Tyra snart. Vi ska ta oss en kebab o snacka lite skit tills brudarna kommer vid 8 och det är dags för Tyra-dubbelt-upp :) För er som inte vet så går Peking Express kl 20.00 på kanal 9 nu ist, missa inte!

Hörs snart. Puss och banan

#1 - Junitjej

Idag är det första dagen efter ett år jag inte har använt min stegräknare. Det kändes ovant att inte ta på sig den imorse. Jag var på väg, men hejdade mig själv. Någon gång längre fram kommer jag börja använda den igen, men just nu blir det en stegräknepaus.

#2 - Tyra

älskling jagvhar fan inte haft så kul på länge alltså! Jag säger bara nästa torsdag igen liksom. love u

#3 - anna

Vad kul att din kompis är med ;)

#4 - Ina

hallååå uppdatera nu =) kul o se dig sist det va ju tusen år sedan lixom. hoppas vi ses snart igen, ta hand om dig Puss ina

#5 - Jonas

Heej Heej=) haha full o dum som jag va igår lovade jag jue att kommentera din blogg:D o då måste jag jue hålla det.men du måste uppdatera mera!haha.! hade du trevligt på Teaterbaren då? Byee

#6 - Josefine

har du försvunnit igen? kom tillbaks beata!!kram o god jul