Nu ska jag gå över till min bästa vän Angel och Emma som håller på för fullt att flytta in här bredvid. �nda sen vi var små har jag och Angel varit grannar, med bara en gata emellan, och sprungit fram o tillbaks till varann. O gissa om jag saknat det dessa snart fyra månader jag bott här nu. Men nu äntligen har de också flyttat hit och vi har återigen blivit grannar med ett betydligt närmare avstånd. Det tar kanske 30 sekunder att gå bort till dom. Det måste vara ödet att den bästa lägenheten för de låg just här.
Så nu ska jag kila iväg och hjälpa till att skruva =)

Äntligen grannar igen
image671
Nu ska jag gå över till min bästa vän Angel och Emma som håller på för fullt att flytta in här bredvid. Ända sen vi var små har jag och Angel varit grannar, med bara en gata emellan, och sprungit fram o tillbaks till varann. O gissa om jag saknat det dessa snart fyra månader jag bott här nu. Men nu äntligen har de också flyttat hit och vi har återigen blivit grannar med ett betydligt närmare avstånd. Det tar kanske 30 sekunder att gå bort till dom. Det måste vara ödet att den bästa lägenheten för de låg just här.
Så nu ska jag kila iväg och hjälpa till att skruva =)

Jag ska bli"Moster"

Fick precis redan på att min kära vän A-K är gravid (!!!) Jag är helt överraskad och såklart HELT överlycklig...min lilla A-K lixom. =)
Gu, vad jag saknar henne. Vi umgicks konstant förut och jag så gott som bodde hemma hos henne och hennes syrra när de var nyinflyttade i Norrköping. Sen åkte vi tre till Barcelona ihop och blev sambos på riktigt. En helt underbar tid i mitt liv. De var som mina systrar så därför känns det verkligen som jag ska bli lill-moster nu! Trots vi knappt ses längre, eftersom hon flyttat till Sthlm, så känns det precis som förr när vi pratar. Men snart ska vi ses igen och jag längtar som bara den!

ETT STORT GRATTIS TILL ER, jag längtar efter lill-AK nu.. =)