FÖRST TILL EN HALV MILJON!
image913
(HÄR kan du kopiera bilden om du vill skriva om utmaningen på din blogg!)Är du tuff? Vill du utmana oss och bli snygg på köpet? Yes, kör bara!

Nu har jag och min vän Tyra dragit igång en utmaning som kommer att starta den 1 April!! Allt du behöver är en stegmätare! 129 :- Stadium.


Tävlingen är enkel: Vem når 500 000 steg först av alla? VARJE dag kommer min/Tyras blogg uppdatera vem som ligger på topp 5 listan! Vi kommer länka till alla som är med på Topp 5, som har en egen blogg!
DU håller reda på hur många steg du går
. Vi kommer att uppdatera det här under kategorin "Träning" VARJE dag. Du håller koll på dina egna steg, och du skriver till oss varje dag/eller så ofta du kan, och uppger alla dina totala steg från och med 1 April!

Varför? För att det här en är riktig utmaning och motivationshöjare till Beach 2008,  och det enda du behöver är en ynka stegmätare. Ta detta som en rolig grej (jag och Tyra kommer gå ut stenhårt). Tänk på att allt kan hända under tävlingens gång ;) Vinnaren kommer självklart presenteras på våra bloggar!!! Ingen vinstpott- men vilken vinst är bättre än äran och en sjukt slimmad body!!!

Är det någon som vill vara med och utmana mig och Tyra? Vi drar iallafall igång den 1 APRIL!!!!!
#1 - ida

nu har jag fixat det på min sida :) jag kommer aldrig klara det där, haha, men värt ett försök, ABSOLUT !

vad gör du om dagarna nu då? skönt att vara ledig må jag tro :)

puss puss

#2 - bella

haha aa måste hitta något fint o ha på eran förlovning med ju:P... oj då funderat faktist på att skaffa stegräknare haha :Dgår ju över 10 000 steg på jobbet ;)

#3 - Maya

lätt att jag ska se till att vi på B2B kommer igång och vara med i tävlingen...:) Hoppas allt är bra annars..helt tomt här nu för tiden juh..
kram kram

#4 - Ina

jag e med...lætt =) fasen jag skulle jobbat kvar på stadium lagret dær gick jag ju konstant i 8 timmar. Haha. jaja jag får springa butiken runt hær i stællet =) Ses till helgen gumman på ferren!!!
Puss kram

#5 - Anna

HAhha vad komiskt att jag drog igång med detta igår :) Köpte stegräknare innan påsk men startade igår :) Klart jag är med!

#6 - Maria

oj det var inte dåligt med steg! tyvärr har min stegräknare slutat att fungera

#7 - Junitjej

Jag funderar på om jag ska haka på eller inte. Kan jag om jag vill skriva om utmaningen på min blogg, använda denna bild som du har här?

#8 - Angelica

Hmmm funderar på det.... men jag kommer garanterat att hamna sist så jag vet inte om jag gillar det förudmjukelsen... svårt val...

#9 - Junitjej

JAG ÄR MED I UTMANINGEN!!!!

#10 - Anna

Jag vill vara med här med! Är redan med i en på jobbet men dubbel motivering är ju bättre :D

#11 - Maria

Då ska jag genast köpa mig en stegräknare.. :) det här kan ju vara den motivering som min viktnedgång behöver. :) Får jag använda din bild och tipsa om det här på min blogg?

#12 - Anna

Fick en stegräknare av mamma i födelsedagspresent så självklart är jag med!

#13 - Stegräknare

Kolla på Stegräknare.se, där köpte jag min!