En alldeles alldeles underbar semestervecka på Mallis är över


Jag är helt slut så uppdatering och fler bilder från resan kommer.. Våran kamera gick sönder (trodde vi, den började funka sen igen) i mitten av veckan så vi har inte alla bilder. Inte en enda från bröllopet så de bilderna kommer när jag fått de av kusin.

Kul att de flesta av er fortsatt kika in hela veckan. Framöver kommer bloggen uppdateras som vanligt om inte mer, jag är sugen nu när jag varit borta så länge.
Veckan har iaf varit helt underbar trots att vädret varit övervägande dåligt. Men de sista dagarna fick vi sola och bada lite iaf, så lite färg har man fått. Skönt att komma hem till varma Sverige och ha semester i två veckor till innan jobbet börjar.

Nee, som sagt jag är helt slut. Hörs imorn. Puss på er.
#1 - Id

#2 - Beyond the sun

Soft med semester :) Jag har tre veckor kvar jag.

#3 - jannica

svara gärna på dagens fråga i min blogg!

#4 - Emma

Ja, visst är det underbart. Ja, det är fortfarande skitkul verkligen. Ganska omständigt system, men det sätter sig sakta men säkert, och det verkar vara skitkul. De har en underbar uteterass att sitta och äta lunch och sola på, där kommer vi sitta hela sommaren. :) Kram.

#5 - Jennyh

Jättefin klänning=) kram

#6 - Anonym

Woho, du är hemma. Vet du? Jag bara älskar din blogg och framför allt dina inredningsinlägg nu när jag snart har en egen lägenhet att inreda. Du har skön stil tjejen. Ha en underbar kväll. Kram

#7 - Anna

Tråkigt att de vart lite dåligt väder men här hemma är de toppen nu. =)Lycka till på de nya jobbet.

#8 - Hanna

�h vad härligt att ha varit utomlands. Mitt drömresemål är New York och dit ska jag någon gång i framtiden.

#9 - L.N

Oj de hade jag glömt att de var mig som du lyssnade på på Transcom vad kul =)


Jag satt med text när du och Malin gick förbi på din intervju. Annars hade hon garanterat satt dig bredvid mig. Hon brukar göra det =)


Ja det är ett riktigt bra jobb men du vet som alla jobb så blir man lite trött på det ibland. men så är det och det är ju upp o ner hela tiden.


Men överlag så är det kul. det är en massa roliga människor som jobbar där och det betyder massor.

Så välkommen o vi ses om ett par veckor.

Njut av solen så länge.

=)