Vad jag har varit duktig nu!
Har suttit och pluggat på både Business English och Företagsekonomi. Det känns bra. Håller även på att försöka få in en ny vana nu - att läsa mig till sömns ist för att kolla på tv. Dvs. läsa skolböcker. Fick faktiskt in en hel del igår kväll. Det är verkligen bara fyra veckor kvar nu till min första tenta ever. Svinsvår ska den tydligen vara samt en spärrkurs. Klarar man den inte på tredje gången är man ute. That´s life. Ni kanske förstår att jag måste ge järnet nu och koppla på varenda hjärncell där uppe.

Det kommer skrik från vardagsrummet då och då. Glädjeskrik. Det är fotbolls-grabb-kväll hos oss förstår ni. Precis -jag har inte fått se Idol. Hur har det gått? Vem håller ni på? Enda chansen att grabbarna blir förlåtna är att kupongerna går in och att jag får se utröstningen iaf.

Vi hörs imornbitti. En stor dag. Då ska ni få se vad som döljer sig på min andra hand. =)
#1 - Karin

vet faktiskt inte, de känns ju så obekanta för mig, typ första gången jag kunde se hehe.. vem tror du?

#2 - Emelinda's blogg

Döljer sig på din andra hand? En ring? ;) Fast jag fick för mig att ni redan var förlovade? :P

#3 - Elin

Tack för svaret! Jo, det var precis det jag undrarde över :) Det blir ju så jäkla många bilder som ligger i "bilder" på bloggen..men det kanske ska vara så..hehe..

Vet du nån föresten som gillar att göra bloggdesign åt andra för en slant...? :) Så mycket finare en personligare layout!

#4 - Sara

Duktig du är!


Ska du med och träna imorn? Puss

#5 - Hanna

du menar inte att du inte fick se desperate?!


här hemma har det också varit massa grabbar o glott på fotboll serru..