HAPPY NEW YEAR!
NU DRAR VI på Nyårskryssning! Vi ska byta om och fixa till oss det sista där, så kvällens outfit får ni imorgon. Hoppas ni alla får en hejdundrande fest ikväll. All in bara! Klackarna i taket! Bettie dygnrak (mitt fest-smeknamn) och allt det där. GOTT NYTT �R F�R FASEN! Puss och Kram Er Beata.
Beyond. Weekday.
Snabb vila inne i provhytten på Weekday resulterade i ett gäng coola bilder.Det är kanon med en svägerska som är lika shoppingglad som en själv och som dessutom gillar att stroa runt bland second hand-butiker lika mycket som jag!Första gången jag besökte Beyond Retro på Söder, har bara grävt runt inne i stan tidigare. Gissa om vi var där länge? En second hand-shoppares Mecka! �R HELN�JD MED gårdagens shopping! Före -och efterbilder på min snart omsydda nyårsklänning kommer senare!
Ava..tagen!
  EFTER �TTA TIMMARS galen shopping och en avskedsfika med min älsklingsbulle Tyra, som också drog till Thailand idag, mötte vi upp grabbarna för bio på Heron City. Det enda jag tänker säga är -se Avatar! Och det enda jag behöver just nu är sömn, men va fan ett glas vin har ingen dött av! Imorgon väntar 00-talets sista dag och jag ska sy om ett second hand-fynd jag gjorde idag inför Nyårskvällen!