Förra året slutade det på Akuten.

Bilder ur arkivet.

Min födelsedagsfest förra året slutade i katastrof. Trodde iaf jag och alla andra fulla dramaqueens när min fot plötsligt träffades av ett glas på Palace och började spruta blod. Kan ni fatta att jag åkte ambulans för första gången i mitt liv för en liten T� som bara behövde tejpas! Haha. Där låg jag på sjukhusbritsen för att sen åka ut till taxin i rullstol och jag tror aldrig vi garvat så mycket nånsin.

Hoppas morgondagen inte blir lika blodig ;-)
Förra året slutade det på Akuten.

Bilder ur arkivet.

Min födelsedagsfest förra året slutade i katastrof. Trodde iaf jag och alla andra fulla dramaqueens när min fot plötsligt träffades av ett glas på Palace och började spruta blod. Kan ni fatta att jag åkte ambulans för första gången i mitt liv för en liten TÅ som bara behövde tejpas! Haha. Där låg jag på sjukhusbritsen för att sen åka ut till taxin i rullstol och jag tror aldrig vi garvat så mycket nånsin.

Hoppas morgondagen inte blir lika blodig ;-)

Idag på frukostrasten kom min jobbarkompis Malin med nappar och världens sötaste kort till mig som grattis i förskott. Snacka om att hon gjorde min dag! Sånt är så himla gulligt. I kortet stod det "Ser fram emot att lära känna dig mer goding"! Kan bara säga detsamma, härliga brud!