Fann den perfekta trenchen mitt i snöyran.


Förut tog jag och Vickan ett snabbt varv genom stan när vi skulle till systemet för att köpa vin tills imorn. Vad springer jag på då om inte precis en sån vårjacka jag letat efter. På riktigt alltså. Oftast är dom för långa eller i fel färg för min smak, men denna är lagom lång och i en ljus begie färg, precis som jag vill ha det. Sen att den är veckad där bak är bara ett stort plus i kanten. Okej, nu får det verkligen bli vår!

UPDATE 1: Den kommer från H&M.


Nu står Vickan och Jozef i köket och lagar tacos. =) Vi har bjudit hit lilla Vickan själv idag, eftersom Ninos är i Turkiet, för en final av våra traditionella kalasfredagar med Let´s Dance! Vem hejar ni på?

UPDATE 2: Heja Laila! Wow, vilket grymt sista nummer!
#1 - Marie

Magnus lätt!!! Vem hejjar du på då? =o)

#2 - Marie

vilken fin! jag har en ungefär likadan i budgetvariant (of course haha) från H&M... men.... nu är det snö ute så det är superkallt med den :( attans!!!!!!

#3 - Camilla

Den ser verkligen helt perfekt ut! Var har du köpt den?

#4 - Jennie

Jättefin! :)

#5 - Camilla

Jättesnygg trench! Vart köpte du den?

#6 - Natalie

Den trenchen är verkligen jättefin :) Så fint när den är veckan där bak.

#7 - mamma stina

Laila så klart! Har inte röstat hittills men ikväll måste jag. tror inte att hon behöver den eftersom hon säkert ändå vinner! Så snygg dans de gjorde sist. WOW!Hejja Laila!Trenchen är superfin!

#8 - Mia

Snygg! :)

#9 - Josefine

hej!

jag höll faktiskt på magnus även om laila kanske är den bästa dansaren. men jag är mest impad hur man kan få den där extremt stora kroppen att faktiskt dansa. att kunna svänga på ca 50 kg är inte lika imponerande för mig...;)

#10 - Nathalie

vilken fin trench! den måste jag spana in.

#11 - Tess

Supersnygg! Den blev jag också sugen på nu :)