Officiellt sommar!
Jag är lycklig i hela kroppen! Har haft en riktigt sommarhelg. Nu är vi hemma igen och jag är helt slut. Det är inte mycket som går upp mot riktig svensk sommar! Efter helgens roadtrip runt Blekinge och Småland så har vi beslutat oss för fler trips längs Västkusten i sommar. Men vi vill även till �land och Danmark, förutom Turkiet då som blir långsemestern. Vi får väl se hur mycket som hinns med. Men utnyttja sommaren -det ska vi göra!
Officiellt sommar!
Jag är lycklig i hela kroppen! Har haft en riktigt sommarhelg. Nu är vi hemma igen och jag är helt slut. Det är inte mycket som går upp mot riktig svensk sommar! Efter helgens roadtrip runt Blekinge och Småland så har vi beslutat oss för fler trips längs Västkusten i sommar. Men vi vill även till Öland och Danmark, förutom Turkiet då som blir långsemestern. Vi får väl se hur mycket som hinns med. Men utnyttja sommaren -det ska vi göra!
Jag har blivit brun!

Jumpsuit Gina Tricot.

�r det i Sverige vi är? Vilket väder! Alla, i vår fina hyr-stuga mitt i Blekinge, har fått färg idag (men inte en enda lax). Inte för att bilden gör min bränna helt rättvis, är betydligt mer röd/brun i verkligheten, men jämför min underarm, som jag håller upp, mot resten av kroppen. Kanske läge att sola rygg imorgon? =) Jag älskar när man fått första brännan och känner sig sådär sommarfräsch även utan smink.

Måste även säga att Jarmo och Anna är mina värdiga vinnare av Robinsson 2009.