Pälsbrudarna.
SATT OCH HADE tråkigt tidigare idag efter tentan så jag ringde Sara, som oftast brukar vara på att ta en fika eller gå en sväng på stan, och mycket riktigt var hon det även idag. Så vi gick omkring och snackade skit, shoppade oss lite fint och fick julstämning av allt fint på stan. Undra hur många gånger man säger -tänk om man vore miljonär! Indiska har så himla mycket fint julpynt. Jag lämnade även in min klänning jag köpte på BikBok i veckan för den sprack i röven (!) i lördags. Illa, haha. Fick med mig en väska och ett par skor hem, som ni ska få se!
One day late.
IG�R P� SJ�LVASTE advent vaknade vi först och främst upp med nattgäster, sen var vi på dop och direkt efter det på den årliga våffelfesten hemma hos mina päron. Så det ursäktar att vi inte hann hämta ner julpyntet från vinden och tända det första ljuset på rätt dag. Men nu är det gjort i min fina adventsljusstake där jag  har limmat på trähjärtan och fäst klister-siffror på. I ligger vitmossa, vita och silvriga kulor, ett par tomtar och två svarta hjärtan. Sovrummets stjärna på fot. Vardagsrummets stake och ljusgran. Fick visst med grannens också! Hallens stjärna. Datorrummets stjärn-lampa. Min egengjorda bordskrans har åkt fram för andra året. Fint att sätta ett blockljus i mitten. Kökets lite modernare stake. Min kära orkidé har förresten börjat blomma för femhundraelfte gången, en riktig livskämpe det där! Tomtar och sånt får vänta till Lucia då även granen får flytta in. Börjar faktiskt få lite smått julkänsla här nu. Har ni?
I min nya päls.
Pälsjacka Secon Hand, Skinnskärp �rvt av mamma, Hålstickad tröja Monki, Tights H&M Trend JAG �LSKAR min nya pälsjacka! Var hos skräddaren i lördags och frågade om priset för att sy in den. 800 kr var svaret så det blev ett blankt nej. De måste tydligen sy med en speciell pälsmaskin, därför det är dyrare. Så den får vara bra som den är. Hittade ett skinnskärp i garderoben att ha i midjan och det blev ju rätt bra! Den är varm, unik och lite roligare än bara en svart jacka. Invigde den i lördags när jag gick ut och fick en del komplimanger redan då och idag fick den följa med på stan. Ja, ni kanske hör att jag är toknöjd!