Hur fasen får man på vibratorn?


Nae, jag förstår mig inte på den här mascaran. Har kastat bruksanvisningen, haha normalt med en bruksanvisning till en mascara då förresten. Jag har tryckt, dragit, skruvat, men ingenting fungerar. Är det batteri i? Vart ska jag trycka? Hur får jag igång den? Hoppas ni vet!

Måste lägga till att ni kan vänta några timmar med att vara förberedda, p.g.a att jag klantade mig lite.. Godmorgon förresten!
#1 - linda

Hej, jag kan tyvärr inte hjälpa dig med ditt problem, men jag kan ge dig ett datum för inspirationskvällen på stinsen. Det kommer att bli den 10december kl 18.30 det blir bara en visning i år så är du intresserad så måste du nog köpa billjet snart, tror att det kan bli rätt fullt.

#2 - Madeleine

Spännande.http://colourblue.blogg.se

#3 - gotteochvi♥

du måste ta bort den guldiga tejpen, längst ut på locket. sedan hålla in knappen som är under tejpen!

#4 - Anni

Man skall trycka på ovansidan utav borsten, liksom huvudet på skaftet eller hur man ska förklara, haha! Funkar inte det är de nog batteriet som behövs bytas ut.. :)

#5 - Lottie

Om jag inte minns fel så ska det sitta en klisterlapp på sidan, under den så finns det ett litet hål in till batteriet. Jag fick peta in batteriet lite med hjälp av en nål, sen fungerade den.Hoppas det hjälper, jag är värdelös på förklaringar, hehe.

#6 - YVONNES

Svar: Nej bilden från headern är taget i Larnaca, Cypern :)

#7 - Sara

Jag har inte heller fått igång min. :) Men det är bra ändå tycker jag. Puss

#8 - Ulrika

Den måset va paj! Man ska bara behöva trycka in fliken på locket!

#9 - Jennyh ♥ Bor på Malta!

Som alla säger så ta bort lilla plastbiten som sitter där uppe.. annars peta me nåt vasst så borde den hoppa igång. hoppas det funkar för jag tycker den är superbra :)

#10 - Hanna

Plastbit, guldtejp? Ehrm.. Kanske får kolla på min igen men jag har använt den i en månad nu men har fortfarande inte fått igång den, fungerar dock helt okej iallafall haha ;-)