Nu ska jag och hjärtat roadtripa upp till Stockholm. Har nämligen fått en favorit i repris av honom i examenspresent -en Pretty woman-shopping! Sist blev det 11 påsar, får väl se hur mycket jag orkar bära denna gång. =) Men mest av allt ser jag fram emot att strosa omkring bara med honom och äta gott. Trevlig Valborg på er!

Graduation day
Eftermiddagen började med fina tal, stipendieutdelningar och så utdelning av examensbeviset då! Var lite spänd när jag öppnade kuvertet för jag visste inte vad jag hade fått i Affärsengelska fördjupning men det stod VG =) Fem VG:n har jag faktiskt lyckats med! Klassi! Fasen, det är lite sorgligt att det är över nu alltså. Nu är vi ingen klass längre och ska aldrig mer gå tillbaka till vårt klassrum.. Buhu.. Haha, lite vi lyste i våra färgsprakande klänningar! Bra stolta föräldrar som kom med presenter och blommor! Haha, kändes nästan som studenten. Blev så jäkla glad för deras presenter och har redan testat det en del! Ni ska få se vad sen. Ser ni bandet jag har runt halsen? Det ska ni få en närmare titt på. Jag blev alltså rörd till tårar av min inköpskollega som också kom och firade mig. Mitt fina hjärta som har stöttat mig allra mest under de mest jobbiga tentaperioderna! Han hade köpt världens finaste blomma sötnosen, och hans present ska jag utnyttja i helgen! Sen fortsatte det med trerättersmiddag, tal och sånger! Smarrigt och somrigt! Sen gick vi lös nere i baren och på dansgolvet! De här fina vännerna har jag fått på köpet av utbildningen. Det är vi fyra som hållt ihop genom åren och fick framförallt starka band andra året när vi jobbade tillsammans i typ alla projektarbeten. Examensarbetet är nog vårt bästa. Vi fick VG och just nu använder vår inköpslärare vårt arbetet i undervisningen. Det känns grant! Jag hoppas verkligen vi kommer hålla kontakten och köra de där afterworksen nu för annars blir det tomt, jäkligt tomt. Matilda och jag visste vilka vi var innan utbildningen men var inte vänner så. Redan efter första dagen i skolan vid parkeringen (minns det så väl) bestämde vi att vi skulle köra första praktiken tillsammans. Och så blev det och nu är Matilda en vän jag verkligen håller kär! Malin körde stenhårt med mig igår för att få in bröllopsvalsen! Det var fart på trubaduren och dansgolvet ska jag meddela! Sen tog festen slut men vi hade inte firat klart så vi fortsatte skåla på Ottens Onzda!

Alltså gissa om vi festade av våra två år i plugget rejält igår? Vilket avslut! Firade gjorde jag i min rosdröm från Garden Collection. Det syns inte så bra men i mitt uppljusade hår hade jag en slarvig fiskbensfläta. Ska rensa lite bland alla 250 kort så ska ni få se hur vi firade på Sörby Herrgård och vilka fina presenter jag fått!