Graduation day
Eftermiddagen började med fina tal, stipendieutdelningar och så utdelning av examensbeviset då! Var lite spänd när jag öppnade kuvertet för jag visste inte vad jag hade fått i Affärsengelska fördjupning men det stod VG =) Fem VG:n har jag faktiskt lyckats med! Klassi! Fasen, det är lite sorgligt att det är över nu alltså. Nu är vi ingen klass längre och ska aldrig mer gå tillbaka till vårt klassrum.. Buhu.. Haha, lite vi lyste i våra färgsprakande klänningar! Bra stolta föräldrar som kom med presenter och blommor! Haha, kändes nästan som studenten. Blev så jäkla glad för deras presenter och har redan testat det en del! Ni ska få se vad sen. Ser ni bandet jag har runt halsen? Det ska ni få en närmare titt på. Jag blev alltså rörd till tårar av min inköpskollega som också kom och firade mig. Mitt fina hjärta som har stöttat mig allra mest under de mest jobbiga tentaperioderna! Han hade köpt världens finaste blomma sötnosen, och hans present ska jag utnyttja i helgen! Sen fortsatte det med trerättersmiddag, tal och sånger! Smarrigt och somrigt! Sen gick vi lös nere i baren och på dansgolvet! De här fina vännerna har jag fått på köpet av utbildningen. Det är vi fyra som hållt ihop genom åren och fick framförallt starka band andra året när vi jobbade tillsammans i typ alla projektarbeten. Examensarbetet är nog vårt bästa. Vi fick VG och just nu använder vår inköpslärare vårt arbetet i undervisningen. Det känns grant! Jag hoppas verkligen vi kommer hålla kontakten och köra de där afterworksen nu för annars blir det tomt, jäkligt tomt. Matilda och jag visste vilka vi var innan utbildningen men var inte vänner så. Redan efter första dagen i skolan vid parkeringen (minns det så väl) bestämde vi att vi skulle köra första praktiken tillsammans. Och så blev det och nu är Matilda en vän jag verkligen håller kär! Malin körde stenhårt med mig igår för att få in bröllopsvalsen! Det var fart på trubaduren och dansgolvet ska jag meddela! Sen tog festen slut men vi hade inte firat klart så vi fortsatte skåla på Ottens Onzda!
#1 - Madeleine

Härligt! Kram på dig.

http://colourblue.blogg.se

#2 - MissAnki

Stort grattis till dig, bra jobbat med dina VG:n som säkert var välförtjänt. Gillade din härligt röda klänning, passade dig mycket bra

#3 - johanna

fan vad roligt! känner lyckan nästan hit!

#4 - Emma

GRATTIIIS!!! Längtar tills vi också står där!

#5 - Elin

Stort GRATTIS till Examen! :) Kan tänka mig att det känns så där superduper skönt! :)
Kram!

#6 - Anna

Jätte stort grattis till examen! Kan du berätta lite om utbildningen du gått och vad den gått ut på? Så man förstår lite.. haha:) Du sken verkligen upp bland resten av din klass på "klassbilden" - och jag måste bara säga: FYFAN VAD SNYGG DU �R M�NNISKA!

Tokgillar dig och din blogg.

Stora kramar från en bloggläsare som hängt med ett bra tag. :)

..och inte för att glömma; fyfan vad du är bra!

#7 - NINNIE

Grattis!!!!! :):) Fan va fin du var oxå!

#8 - Felicia

Stort grattis, du lyser verkligen upp i den vackra klänningen! :)

#9 - Michaela

åh vad fin du är :)trevligt verkar ni ha haft :)

#10 - gotteochviâ?¥

vilken dag! grattis!

#11 - Malla

Fantastiskt! Ett stort grattis till dig! Stefan ser ut att vara mäkta stolt över sina studenter... =)
Ha en underbar helg nu!

#12 - Johanna

Stort grattis till din examen, gumman! Vad härligt att du äntligen är klar. Och vacker som en ros var du i din söta klänning:) Kram kram!

#13 - Johanna

Grattis till examen finaste beata! <3

#14 - Z

Grattis!!! Blev lite chockad då jag såg familjebilden på dig o dina föräldrar då jag kände igen henne, ska inte berätta mer kanske men världen är liten :-) Staden iaf ;-) Hihi
Grattis igen!!!
Kram

Svar: Tack =)
Kände du igen min mamma alltså? Säg hur då :)
Kram kram
Beauty by Beata