Tillbaka till verkligheten

�rhänge emno.se | Skinnjacka H&M | Blus Second Hand

Idag tog vi steget tillbaks till jobb. Det första jag gjorde var att tipex'a jobbkalenderns nedklottrade ledighetsdagar och "Vi drar till Miami"-dagen. O så bjöd mina fina jobbarkompisar på frukost, guldkornen. Det kändes tungt och hårt imorse men nu känner jag mig mest ett stycke starkare igen.

Har precis satt på mig min nya skinnjacka från H&M. Gillar begiet och rött tillsammans, det kommer bli en av mina melodier i höst. Skönt att klä sig igen och kunna bli glad för ett nytt litet plagg. Nee, nu drar jag till bästis och kramas.

AMOR VINCIT OMNIA

För att skingra tankarna lite har jag tvättat fönstren idag. Men mest för att äntligen kunna sätta upp våra bortglömda gardiner. Kändes rätt passande att sätta upp dem nu. Gissa om vi blev paffa då för ett tag sen när vi letade gardiner till sovrummet och hittar ett par med vårt kärleksordspråk på. Det där ödet, vet ni. Nu ska det bara bäddas rent också så kommer vi nog sova gott sen i natt mellan våra fönster.

Fortsätter skriva av mig
Jag är en ganska strukturerad människa som gillar att planera. Traditionell skulle man också kunna kalla mig. Har jag drömt om ett sommarbröllop hela livet så finns inget annat alternativ. Har jag jobbat en hel sommar för att tillslut få åka utomlands just på den smekmånad vi drömt om så ska jag göra det. Men nu blev varken den livslånga drömmen eller den kortvariga längtan som jag ville. Livet tog helt plötsligt en vändning. Vi blir tvungna att gifta oss när vi kallar det höst, fortsätta arbeta, ändra destination och skjuta fram resan. Det här är sånt man hör andra vara med om, lider med dom och på något sätt tänker att man aldrig själv kommer vara med om. Som på film. Trots allt tänker jag att det kunde varit ännu värre. Jag tror man måste det för att kunna gå vidare. Det är när livet tar oanade vändningar och man måste offra sig, tänka i nya banor och komma vidare på något sätt som man oftast gör det och kommer ut desto starkare på andra sidan. Hela den här mardrömmen kan jag sätta upp på listan över det värsta som kommer hända mig i livet och veta att den kommer ligga rätt högt rankad livet ut. Men det är också den här mardrömmen som satt vår kärlek på prov. Jag visste redan innan att vi kommer klara allt tillsammans i livet, för så stark är vår kärlek och så trygga är vi i varandra. Men den här mardrömmen har bara gjort det ännu mer uppenbart. När två individer bryts ner så till den milda grad kommer de som sagt upp starkare än någonsin tillsammans. Man får en helt ny syn på livet och vill bara leva det fullt ut så länge man har det. ..och vet ni, igår hämtade jag ut mina bröllopsörhängen som hade kommit i onsdags. Jag höll på och börja gråta för de var precis så perfekta jag önskat. Så glimmande vackra. Det kändes som ett litet tecken och ett nytt steg i rätt riktning mot det där sagobröllopet jag alltid drömt.