Jag börjar som modeskribent på Spotlife.se

Här har vi sidoprojektet! Jag avslutar 2010 med att starta igång att skriva modereportage på Spotlife.se. Grymt kul! Jag har helt fria händer så det är alltså jag som tänker ut och plockar ihop det som visas i bildspelen som kommer rulla på Spotlifes förstasida varje fredag.

Det blev väldigt bråttom med premiären och det första jag kom att tänka på var det alla modebutiker har gemensamt just nu -nämligen Mellandagsredan som pågår en bit in i januari. Vissa orkar säkert inte stå i köer på stan eller trängas med andra hungriga fyndare så varför inte fynda på nätet? Jag har valt ut mina favoriter från ett antal butiker och hoppas ni kan få lite inspiration till vart fynden finns!

Jag har redan nästa reportage redo i huvudet, det här känns jättekul och jag hoppas ni kommer gilla det! För att se första resultatet >>klicka här(Det går även att klicka sig vidare i bildspelet själv genom att klicka på pilarna till vänster och höger som kommer upp när du drar musen över bilden)

Nyårstävling -AVSLUTAD!

Ring Armor, Ring Gold Elephant, Ring Snake, Ring Dubbelkors

Hej mina sötnötter! Snart är jag klar med jobbet inför imorgon, då får ni se resultatet! =) Men tills dess kör vi en tävling sponsrad av en härlig läsare som startat sin egna webshop Stilbruden.se. Tycker det är så kul att få hjälpa till och lyfta fram tjejer som vågar och tror på sin grej! För att tävla skriver ni bara en kommentar med vilken ring ni vill vinna i detta inlägg! Både läsare med blogg och utan får vara med som alltid. Lycka till, vinnarna dras på söndag!
Delfinerna

Våra bebisar! Vilken upplevelse. Jag vet inte vad jag ska likna det med. Man lekte verkligen med dom. Skvätte vatten och de skvätte tillbaka, dirigerade och de sjöng, matade och de dansade. Helt fantastiska varelser, så vänliga och mysiga. Höjdpunkten var att bli uppskjuten av två som borrade in nosarna i fötterna så man bara flög. Jag är så glad att jag fick uppleva just det här på vår Honeymoon.