Vickans b-party!
Igår firade vi min bästa vän Vickan som fyllt 25 år. Istället för blomma hade jag snickrat ihop min egna variant, något godare knoppar. I present fick hon en förstoring på oss från Turkiet samt en spadag med kurbad och behandlingar tillsammans med mig. Man får väl vara smart och ge bort en present som man själv får glädje av ;) Mitt fina födelsedagsbarnet fick många fina presenter! Hur snygg är inte Linnéas väska? ..och hennes bälte och YSL-klocka? Strike a pose! Kraaam. Och så kör vi igång festen!! Smashing! Det bjöds på Jellyshots! Läpparna, tröjan, håret -fullpott!

Söta Marre hade med sig en liten present till mig med, en vattenflaska med rosa bandet på, åh.

Brudarna! Tack världens bästa Vickan för en toppenkväll som alltid på dina b-party´n!
Först en gårdagens.

Min nya klänning från Weekday åkte på, Klackar Nelly.

JAG har så roliga videos från igår, som jag verkligen borde våga lägga upp.. Eller vad tycker ni? Men nu ska vi iväg på middag och bio här.

Taxi-picture.
UPDATE: FOLK UNDRAR S�KLART OCH DET �R INTE JAG SOM SVIKIT TYRA!!! Vi har precis varit och fikat och jag stöttar henne av hela mitt hjärta, min fina vän. Ett mobilfoto i taxin på väg ut är allt jag kan bjuda på just nu. Systemkameran lämnades klyftigt nog kvar hos värdinnan igår. Så det kommer mera..