Levi´s 529:or
Får väl blogga ikapp lite här nu och meddela att jag precis budat hem de perfekta jeansshortsen som saknats i min garderob! Om de sitter bra nu vill säga, annars gör det inte så mkt för de gick på 80 spänn. Men om de gör´t, gissa om de ska packas ner i resväskan till Miami då? Svar ja.
Bollywood coming up!
Sådär ja, sista mandomsprovet klart lagom till bröllopet -jag har lärt mig rulla aprach! Ett måste när man gifter sig med en assyr =) Godkänt fick jag också så nu kan bröllopet bli av, puh! Jag har nog jordens bästa svärmor, för hon fixar min favoritmat till imorgon då det blir det brakfest! För vet ni en sak? Jag fyller 25 på söndag! Så det blir Bollywood-tema för hela slanten imorgon tillsammans med min Sara. Vi ska upp tidigt och börja dekorera lokalen i indisk anda och förbereda allt annat. Fy, fan vad kul det ska bli!
Mrs&Mr weddingcake
Godmorgon bröllopsvärlden! Första natten på ett tag som jag inte drömt mardrömmar. Natten innan drömde jag att det bildades stora hål på min klänning när vi var på väg fram till altaret som i sin tur förvandlades till en lekpark när vi stod där och alla gäster bara drog. Herregud som sagt. Jag har några nätter kvar att genomlida. �r det här normalt eller? Finns det någon drömtydare där ute? Förövrigt så är tårtorna ovan helt bedårande häftiga, älskar slöjan. Men vet ni hur nöjd jag är med våran? Det speciella med den är att den har två väldig personliga inslag -väldigt Jozef och Beata.