Mrs&Mr weddingcake
Godmorgon bröllopsvärlden! Första natten på ett tag som jag inte drömt mardrömmar. Natten innan drömde jag att det bildades stora hål på min klänning när vi var på väg fram till altaret som i sin tur förvandlades till en lekpark när vi stod där och alla gäster bara drog. Herregud som sagt. Jag har några nätter kvar att genomlida. �r det här normalt eller? Finns det någon drömtydare där ute? Förövrigt så är tårtorna ovan helt bedårande häftiga, älskar slöjan. Men vet ni hur nöjd jag är med våran? Det speciella med den är att den har två väldig personliga inslag -väldigt Jozef och Beata.
#1 - emelie

Drömmarna är väl förmodligen all den oro som både du och Jozef går och bär på dagarna i ända. För att ni vill ju att er dag ska bli alldeles perfekt, men det finns himla mycket som gör att den inte blir det. (Nu tror jag iofs inte att du får stora hål i form av lekplatser i klänningen, så där kan du andas ut! ;P)

Nejmen.. Försök att inte oroa er för mycket och njut av sista tiden som pojkvän + flickvän / sambos / förlovade. För om en månad, då är ni man och hustru! :)

Och den 28 augusti kommer bli alldeles underbar.

#2 - Ida -www.lippstick.se

Så läckra tårtor!
/ Kram Ida

#3 - Lina

Va söta de var :)
�åå vad jag längtar till att få läsa om ert bröllop :)

#4 - Lina

Sv; Så söt du är, tack så mycket :)

#5 - Therese

Vad fräna tårtor! :) Kul att läsa om allt vad brölloppet innebär!