Happy day!
Korsett Mammas gamla, Kjol H&M, Clogs Moheda, Halsband �land, Skärp BikBok

Alltså, 1. jag har bokat in mina ansiktsbehandlingar fram till bröllopsdagen, 2. jag har gjort en andra fitting av min bedårande brudklänning och 3. vi har spikat hela, stora menyn för bröllopet med cateringen idag. Vilken dag! Just nu har jag jordens lyckorus! Ser fram emot ansiktsbehandlingarna, en kommer jag göra redan på måndag och den andra ett par veckor innan bröllopet. Dagen innan ska jag även få komma dit och lägga en "brud-mask" så mitt ansikte får lyster till den stora dagen. Ae, alltså jag är helt freaking happy. Bara att veta att jag kommer bära jordens vackraste klänning på min dag ger mig lyckorus!

Dubbelring
Har velat ha en så kallad dubbelring ett tag nu och så hittade en för tjugofem spänn på Glitters outlet här om dagen. Tycker det är skitsnyggt även fast jag helst hade velat ha en i silver. Armbandet är också från Glitter men de har några år på nacken, lite indiskinspirerade. Ja, det kan man väl sammanfatta som gårdagens detaljer det.
Lite bladder
Topp Second Hand, Shorts H&M, Franssandaler Deichmann, Brills Gina Tricot Måste ju erkänna att jag kände en liten lättnad när det regnade imorse eftersom jag sitter på kontor och jobbar rumpi av mig. Jag får ju lite ångest när solen gassar ute och man inte kan åka och bada. Så kommer det se ut hela sommaren för mig. Det är ju tur att jag har mitt Miami och Karibien att se fram emot, så synd var det om mig liksom. Det här är förresten vår "nya" bil som några av er undrat om. Någon sån där sport-BMW, det vill säga ingen familjebil här inte. Jaha, slutpratat om bilar. Där har jag iaf det där senilbandet på brillorna som jag sen slängde för de fula ändarna. Har ni tips på vart man hittar lite snyggare såna? Nehe, tjing tjong på er, jag längtar till i eftermiddag!