Sotadeögon
Min ögon passar rätt bra i mörk skugga eftersom de är rätt stora, de blir lite inramade så att säga. Perfekt att man kan återanvända fransarna också. Dessa heter Lola och kommer från Make Up Store. Gillar dem eftersom de är lite lagom långa, så det ändå ser naturligt ut. Men nu vill jag ha tips på bra lim till fransarna, har hört att det är det som är hemligheten..??
ON STAGE
Ja, det var verkligen en kick att gå ut på scnen till pumpande musik i lördags! Det första varvet var såklart lite nervöst, speciellt med mina styltor till heels som jag var rädd att vricka mig på, men sen var det så sjukt kul att man hade kunnat gått hela dagen. Kan som sagt verkligen tipsa om shortsen jag har på mig från Gina och kappan från Mango, sjukt fina!
Skinnärmar
  Rätt nöjd med mitt senaste tillskott i kavajfamiljen! �rmarna och en detalj på fickorna är nämligen i skinn, det kanske åtminstone går att ana det på bilden? Fyndad på Gina T och invigs idag till jobbet. �r faktiskt lite seg idag, körde nämligen After work igår med de jag umgåtts med allra mest från klassen. Jisses, vad jag kommer sakna skoltiden när allt är slut om några veckor. Men fy fasen vad vi ska fira allt slit och vår examen på avslutningen!