The wedding cake made with love

Solen har gått i moln och Jozef har somnat i solstolen så jag passar på att titta igenom våra bröllopsbilder lite mer, hann ju knappt innan vi åkte. �h, vet ni hur mycket jag längtar tillbaka till bröllopet när jag tittar på bilderna? Jag säger bara gift er, det är det bästa ni kan göra! Förresten så bevittnade vi ett bröllop här på stranden med 80 gäster igår, jag fick tårar i ögonen när bruden kom med sin pappa för jag vet ju känslan. Ah, jag får fortfarande det där pirret jag hade på vår fina dag när jag tittar på bilderna. Här kommer ett par på vår lilla kärlekstårta. Så Jozef och Beata. Ni ser att det står Amor vincit omnia på den också va? Innehållet var gudomligt -hallon/lakrits, vår favorit.

Glad första advent från vattnet

Vi har faktiskt lite julstämning här nere med för självaste Santa Claus (en amerikans semesterfirar-gubbe som är en kopia av tomten) sitter i en himmelsäng med tomteluva och badshorts och ropar Merry Christmas varje gång man går förbi =) Igår upptäckte vi Playa Del Carmens stadsliv och vilken överraskning. Jag trodde det skulle vara en liten gata med några butiker men det var ett helt område och tillråga på allt låg Bershka, Pull and Bear, Starbucks, Ben&Jerrys, Converse och en massa mer där. Så idag ska vi ta med oss korten och shoppa loss. Men nu ska vi äta frukost och springa ner i havet och fira första advent! Förresten, vet ni vad som händer imorgon? Jo, en av våra största drömmar går i uppfyllelse -vi ska bada med delfiner!

Vi kom till paradiset

Ja herregud, vi kom verkligen till paradiset. Det är helt obeskrivligt här alltså. Som gjort för vår Honeymoon. Hela hotellområdet är som en vacker djungel med mystiska gångar och det ligger mitt på stranden med flera restauranger, barer och pooeler. Allt ingår och jag undrar hur mycket Strawberry Daiquiri, Mojitos, Annasdrinkar, Malibu Cola, natchos och guacemole vi kommer få oss under den här tiden. Nu har vi varit här i en och en halv dag, fått första färgen och redan hunnit med en massa skoj! Nu är det kväll här och vi ska snart äta middag och upptäcka staden. Vi lever vår dröm just nu!

Vi klev in i en Honeymoon-dröm när vi öppnade vårt hotellrum 

Senare skålade vi med en varsin Mojito på hotellstranden i en himmelsäng

Det syns att vi är gifta =)

Sängarna är perfeka lite för läsning och kortspel i skugga

Vi promenerade längs stranden idag och hittade finaste snäckan

På vår mysiga balkong imorse

Ps. Jag har fått låna med min bäste väns lille dator så det går lätt och fort att blogga, skulle sakna er för mycket annars! Tack för alla underbara kommentarer, vilka ord!