Skönheten&Odjuret
Var tvungen att fota min fina Sara efter vår mysfika på Fräcka förut för innan hade hon gått modell på en Bröllopsmässan. Tyvärr jobbade ju jag och missade allt.. ..på bild fastnade jag inte heller. Såg ut som hejkomochhjälpmig efter den här hårda jobbhelgen och i jämförelse med min hotta vän. Men fy fasen vad vi garvade under vår lilla fotosession. Ni vet när man typ tjuter av garv åt varann och ingenting. Ah, det är härligt! Och lite glad jag blev när jag kom hem också då, ni har för fasen levererat över femhundra spänn på bara några timmar! Jag känner bara -puss på er!
Kan vi ta 20 000 kr?
Jag bara jobbar och jobbar så jag har ju inte hunnit visa er de få bilder vi tog från galan med mobilerna eftersom klanten själv glömde minneskortet i datorn. Men galan var lika häftigt detta år även fast lokalen var mindre och det kändes mer familjärt än pampigt. Men det häftiga är ju att vi alla är där för samma sak, att se till att fler och fler kvinnor överlever bröstcancer. Bra avslut i år när hur många vitklädda kvinnor som helst fyllde lokalen och visade att det är många som faktiskt överlever och att det är vår förtjänst. Det som berörde mig allra mest var inslaget med den unga mamman som nyligen fått barn när hon fick bröstcancer. Hennes man berättade i inslaget hur mycket hon kämpade för att orka vara en bra mamma åt sin dotter och i slutet fick man se när cancern hade spridit sig till hjärnan och hon ligger och läser för sin dotter. Sen orkade hon inte mer. Mannen sa att dottern kommer ha en livslång saknad efter sin mamma men hon ska inte behöva ha en livslång sorg. Aahh, det är så orättvist. Tårarna forsade. VIKTIGT! Nätinsamlingarna är öppna till 5 november och vi har 990 kr kvar till 20 000 kr. Hur häftigt vore det inte att komma upp till den drömsumman? Så ni som fortfarande inte har skänkt, det är inte försent. Ni kan istället hjälpa till att ta summan jag aldrig kunnat drömma om! >>Här gör du det! Eller sms:ar BESEGRA 3776 till72988 för att skänka 50 kr.
SECOND HAND

Godmorgon! Vi stannade till på Knalleland i Borås på vägen hem från Göteborg och där låg till min lycka en riktigt stor Emmaus-butik. Det var så stort med så mycket skor, väskor och kläder att det nästan var svårt att koncentrera sig när man inte hade all tid i världen. Men den röda blusen för 65 kr och skorna med nervikt päls för 150 kr blev den dagens absolut bästa fynd-fynd! �ntligen börjar jag hitta lite röda plagg och när man hittar en skotrend sådär second hand blir man rätt glad. Nehepp, nu drar jag till jobbet igen efter en mysig frukost på sängen.