Kan vi ta 20 000 kr?
Jag bara jobbar och jobbar så jag har ju inte hunnit visa er de få bilder vi tog från galan med mobilerna eftersom klanten själv glömde minneskortet i datorn. Men galan var lika häftigt detta år även fast lokalen var mindre och det kändes mer familjärt än pampigt. Men det häftiga är ju att vi alla är där för samma sak, att se till att fler och fler kvinnor överlever bröstcancer. Bra avslut i år när hur många vitklädda kvinnor som helst fyllde lokalen och visade att det är många som faktiskt överlever och att det är vår förtjänst. Det som berörde mig allra mest var inslaget med den unga mamman som nyligen fått barn när hon fick bröstcancer. Hennes man berättade i inslaget hur mycket hon kämpade för att orka vara en bra mamma åt sin dotter och i slutet fick man se när cancern hade spridit sig till hjärnan och hon ligger och läser för sin dotter. Sen orkade hon inte mer. Mannen sa att dottern kommer ha en livslång saknad efter sin mamma men hon ska inte behöva ha en livslång sorg. Aahh, det är så orättvist. Tårarna forsade. VIKTIGT! Nätinsamlingarna är öppna till 5 november och vi har 990 kr kvar till 20 000 kr. Hur häftigt vore det inte att komma upp till den drömsumman? Så ni som fortfarande inte har skänkt, det är inte försent. Ni kan istället hjälpa till att ta summan jag aldrig kunnat drömma om! >>Här gör du det! Eller sms:ar BESEGRA 3776 till72988 för att skänka 50 kr.
#1 - Linn

Hoppas du/vi når 20000 kronor! Jag har skänkt! =)

Svar: Vi gjorde det! Och tusen tack för ditt bidrag!
Beauty by Beata

#2 - Hanna

Jag läser hennes blogg: annajansson73.blogspot.com. Började följa den medan hon fortfarande levde.

#3 - Sandra

Det inslaget berörde mig oerhört mycket med. Det blev så jäkla verkligt eftersom man själv har ett barn i samma ålder.Så jag satt och snyftade hemma i soffan för mig själv.
Usch, så jävla hemskt!
Hemska sjukdom!

#4 - STYLEMIND

Hej Beata! Vad kul att det går s¨bra med insamlingen, du är så himla duktig! Förlåt att jag inte skänkt tidigare, har haft det så himla svårt med ekonomin men nu har det trillat in litegrann på kontot så jag kunde skänka 50 kr nu iaf. Massa kramar

#5 - Linn

Jag läste Anna Janssons blogg medan hon fortfarande levde, och det var fruktansvärd läsning på slutet när man kände att tiden tickade och döden flåsade henne i nacken. �ngest! Hon skrev också väldigt fint i bloggen och hennes man Henrik har fortsatt skriva jättevackert och ärligt om allt som har hänt. Gå in och läs om du inte har det, rekommenderas! Bra kämpat med insamlingen. Glad att se andra eldsjälar!

Mvh Linn