5250 SEK, taget!

Jag visste det! Jag visste att ni skulle leverera =) Vi är i (del)mål och förbi och det är grymt! Tänk om vi skulle sätta en ny ribba för nästa år? Att komma över 6000 kr innan oktober månad ens har börjat istället för 5000!? Tänk om vi hinner det på två timmar?! Det är så sjukt viktigt att ha såna här delmål och peppa både sig själv och andra när man strävar efter något. När man sen klarar ett mål får man ännu mer energi och vilja att klara nästa. Varje tusental vi går förbi nu är små mål och fortsätter vi i den här takten kan vi komma riktigt långt! Fortsätt leverera >>här, förstå vilken skillnad vi gör tillsammans!

850 sek to go

OKEJ, bra jobbat hittills, nu har vi bara 850 kr till att klippa innan 00.00 i natt. Jag drar på Power Yoga nu och när jag är tillbaka hoppas jag att vi är bra nära. OKEJ?

MJAUU

Titta bara vilka grymma naglar jag fick igår! Nagelkonst och leo-love big time. De är gjorda med ett lager guldigt lack, några duttar brunt lack, eyeliner som ram runt duttarna och ett överlack för att eyelinern ska hålla. Snyggt va?

Ps. Missa inte det viktiga inlägget under..