5250 SEK, taget!

Jag visste det! Jag visste att ni skulle leverera =) Vi är i (del)mål och förbi och det är grymt! Tänk om vi skulle sätta en ny ribba för nästa år? Att komma över 6000 kr innan oktober månad ens har börjat istället för 5000!? Tänk om vi hinner det på två timmar?! Det är så sjukt viktigt att ha såna här delmål och peppa både sig själv och andra när man strävar efter något. När man sen klarar ett mål får man ännu mer energi och vilja att klara nästa. Varje tusental vi går förbi nu är små mål och fortsätter vi i den här takten kan vi komma riktigt långt! Fortsätt leverera >>här, förstå vilken skillnad vi gör tillsammans!

#1 - M

Så där! Jag har skickat in mitt bidrag. Bra att du gör det här Beata! Jag har själv varit med om det här då en som är väldigt nära mig drabbades för några år sen. Så självklart stöttar jag.
Du är bäst, fortsätt med det du gör!
Kram
M

#2 - gotteochviâ?¥

häftigt!

#3 - Mia

Redovisar du sen att pengarna verkligen gick dit och vilken skillnad de har gjort? Vore jättekul om du kunde intervjua några, gör så mycket för lusten att ge när man verkligen ser att det hjälper.

F.ö apropå fina naglar osv, Mavala kör just nu kampanj. Om man köper ett av deras fina och grymt bra nagellack går en del av pengarna till rosa bandet.

Kram

#4 - Elin

Sådär ja, nu har jag med skickat iväg en liten slant.
Kram