NEW YEARS NAILS


Nyårsnaglarna är fixade. Lösnöglar från Depend och så har jag målat glitter på tipparna. Hittade en cool effekt på kameran, ser ni B:t som bildades på nedersta bilden vid min ring? 

Nu ska jag och Jozef ta en nyårspromenad här i vår fina stad!


LAST NEW YEARS EVE


När vi ändå blickar tillbaka lite -så här såg jag ut på nyårsafton förra året i röd långklänning. Vi firade nyår på en av Jozefs släktingars restaurang hela tjocka släkten. Glömmer aldrig hur mitt hjärta bultade när jag gick upp, tog mikrofonen och höll tal inför min nya fina släkt och tackade för all uppvakning på vårt bröllop =) Det är typ det jag minns av den kvällen, haha!

Runt halsen hänger mitt allra vackraste smycke, min Swarovski-kristall som jag fick i morgongåva av min älskade man tillsammans med ett brev där det bland annat stod att det symboliserade att jag är hans kristall. KÄRLEK.

Ikväll har jag, Jozef, hans syster Bella, hans bror Michel och hans tjej Jessica varit och sett New Years Eve på bio, väldigt mysigt och passade att se den dagen innan självaste aftonen! Har bara ett problem, vad ska bli detta årets sista outfit?

 

RESÅRET 2011

Ja, 2011 blev faktiskt ett riktigt bra resår! Både Peru, London och Kreta hann vi med. Ja och så Gotland också =) Det var vår önskan efter vi gift oss -att resa runt lite. Vi kick-startade ju med bröllopsresan till Mexico i november 2010. Drömmen hade varit att starta 2012 med en resa till Thailand också, men vi har ju köpt vår drömlägenhet så det får vänta. 

Okej, en liten bildsummering av 2011 års resor då:


Till Peru reste jag, Jozef, mamma och pappa tillsammans för att närvara på min bror och svägerskas häftiga och vackra bröllop i Cusco! 


Men vi fick också uppleva en mycket fin miljö och kultur i både Lima och Cusco.


Vi tog oss upp till ett av världens sju underverk -Machu Picchu. Det var magiskt och går varken att återberätta i ord eller bilder.


Ja och så bodde vi på ett riktigt fint hotell de sista dagarna!I maj drog jag och min älskling till London!


Vi strosade runt, åt en massa god mat och hade det riktigt mys.


Vi bockade så klart av alla sevärdheter också!


Sen mitt i sommaren hade vi de allra soligaste dagarna på Gotland! Det här var dagarna precis innan jag skulle börja på Style By Tyra =)


Fram mot hösten packade vi väskorna igen och styrde kosan mot Kreta. Vårt första besök i Grekland.


Där blev det mest avkoppling, sol och bad.


Ja och så lite drink-kvällar och middagar med fantastiska utsikter!