Siluett

En av kvällarna var vi och såg ett jättefint vattenljusspel mitt inne i Lima. Ett liknande finns i Barcelona och jag vet inte hur många gånger vi satt där och tittade på de fina färgerna och lyssnade på musiken när vi bodde där. Så vi fick lite fina minnen tillbaka nu. Sista bilden ska föreställa ett hjärta =)

Sjalar
OKEJ, det tvätthögar överallt här. Men nu ska vi ta paus och äta en riktig svensk pizza här efter många måltider med Peruanska soppor =) De här tre handgjorda sjalarna prutade jag på i ett litet stånd och de blir perfekta nu i vår, gillar den blåa mest och ångrar att jag inte köpte en grön också. Förövrigt är jag helt lyrisk över en grej här men vågar inte säga något än! Nu ska vi som sagt äta pizzan och se ikapp Solsidan =)
Ni får en varsin Invite till Spotlife
Jennie http://sheislost.blogg.se Pernilla http://tintin.devote.se Linda http://lindahallmanblogg.blogg.se Emma http://emmaskaos.blogg.se Lisette http://lajsette.blogg.se Lovisa http://missnoid.blogspot.com Linda http://www.lindakarlsson.bubbleroom.se Sanna http://sanniss.blogg.se Milissa http://www.milissas.blogg.se Dzenana http://hejapahej.blogg.se Sara http://sarase.blogg.se/ Välkomna till Spotlife, maila mig på beautybybeata@hotmail.com så får ni er kod! (Obs, jag kontrollerar att det är rätt som mailar med mailadressen i kommentaren!)