Konjaksbrun bikini
Den här överdelen köpte jag i Mexico i en lite finare butik på rean. Den hade kostat rätt många hundralappar men jag fick den för två. Dock fanns inte underdelen i min storlek men eftersom överdelen satt så bra och det var sjukt svårt att hitta axelbandslösa där nere så köpte jag den ändå. Men så av en slump hittar jag ett par konjaksbruna bikinitrosor på H&M, det kanske inte är exakt samma nyans men de är bruna i alla fall och jag tror de blir bra ihop i verkligheten. Slängde med en prickig bikini också och håller tummarna för att de håller leveranstid v. 6 nu så jag hinner få de innan resan. Tänker bara ta med mig två, resten köper jag där nere. Ska göra så med det mesta för det är typ gratis att shoppa där nere!
Jag har startat mitt egna företag
Ja, nu har jag gått och blivit egenföretagare =) För nu är det äntligen registrerat och jag väntar bara på min F/A-sedel. Tidigare har jag haft lön via bloggen men när jag fick nya arbetsuppgifter på Spotlife.se samt en fast månadssumma att fakturera så var det dags att ta steget. Känns skitkul och det ska vi fira med lite bo-på-hotell i Stockholm till helgen!
Svar på 9 frågor
Ur frågestunden: Hej jag har precis börjat läsa din blogg och tycker om den väldigt mycket har några frågor till dig 1 hur träffades du och din man? På vårt gemensamma jobb och blev bästa vänner nästan direkt. Sen flyttade vi till Barcelona tillsammans med flera vänner och där förvandlades vår vänskap till kärlek. 2 vem sjöng på er bröllop, var det någon artist? Nej, vi valde DJ eftersom det var ett svensk-syrianskt bröllop så vi kunde få variation på musiken. Uppdatering! Jag missförstod nog frågan -i kyrkan sjöng fina Johanna för oss med den vackraste av röster. 3 har ni planer på att skaffa barn ? Nej inte nu, vi vill njuta av tiden som bara vi två och gifta ett tag till. Sen älskar vi att resa och ska till USA och Thailand på egen hand först. 4 vad vill du att dina barn ska heta? Vi har ett tjejnamn som vi är helt eniga om och hoppas bara att vi fortfarande är det när det är dags sen. Men det håller vi för oss själva så ingen snor det =) Killnamn är svårare tycker jag. 5 har du tagit över din mans efternmnm nu när ni gift er? Ja, det har jag så nu är vi en liten familj på riktigt! 6 vad tycker du om der syrianska folket ? Det är ett modernt, öppet och kärleksfullt folk som lagar godaste maten och alltid har dörren öppen för gäster =) 7 har du lärt dig något på din mans språk? kan du komunicera på det språket? Det är klart jag snappat upp ord och fraser men eftersom inte min man pratar deras språk så är det inte så lätt. 8 vem sminkade dig till bröllopet, blev du nöjd med ditt hår och smink? Henrik på Make Up Store i Linköping sminkade mig och jag var jättenöjd. Speciellt med skuggan i lila/rosa/silver toner med svagt glittrigt dust över. Håret ska vi inte tala om -älskade frisyren! 9 du ser så himlsa smal och trimmad ut, tränar du eller vad gör du för att hålla formen? Men oj, det var väl att ta i =) Men jag tränar vanligtvis på gym och gruppträningar som box, bodypump och aerobic. Men jag ska vara ärlig och säga att jag har varit riktigt lat efter bröllopsresan och jul och allt. Men nu är jag pepp igen! tacksam för svar och fortsätt med det du gör puss