Nu flyttar vi, gänget!

OKEJ, från och med nu hittar ni min blogg här: http://www.emira.se/Bloggar/Beauty-By-Beata Men om en dag eller så kommer ni dit direkt om ni går in på beatas.se som vanligt.

Samtidigt som det här är helt wonderful, så har jag faktiskt lite separionsångest från Spotlife för jag har trivts så himla bra här. Vill ge ett speciellt tack till klippan Tomas som för mig är Spotlife. Lite lagom oslagbar sådär!

CLINIQUE
På tal om recensioner ja! Har ju glömt berätta vad jag tycker om den här och nu har jag använt den några gånger. Ni tipsade om att jag bara skulle använda den på blämmor och det har jag gjort. Det vill säga efter nattkrämen har jag duttat på med en tops om jag haft något ovälkommet. Och det funkar kan jag säga! Det torkar ut och stoppar blämman att bryta ut. Har heller inte alls upplevt att huden blivit torrare. Dessutom är den väldigt dryg så man behöver nog inte köpa ny på ett par år ;-) Så tummarna upp för den här! Ca. 150 kr på Kicks.
Historia
Väst Berschka | Skinnjacka H&M | Halsduk och bälte Second Hand | Klänning Peru | Boots Italien Mycket utomlandsshoppat i den där outfiten märkte jag. Men alltså är ni med på att vit mark och tjocka kläder snart är historia! Snart springer vi omkring i våra skinnjackor var och varannan dag, ställer om klockan till sommartid och slår ner rumporna på uteserveringarna. Ja, snart är fasen den olidliga längtan över! Då ska vi njuta ni! Alltså jag har vårkänslor, fjärilar i magen och allt man kan ha typ för just nu händer det så mycket i mitt lilla liv. Ihh på den!