UA-92102508-1 Beatas.se - march 2011

Nu flyttar vi, gänget!

OKEJ, från och med nu hittar ni min blogg här: http://www.emira.se/Bloggar/Beauty-By-Beata Men om en dag eller så kommer ni dit direkt om ni går in på beatas.se som vanligt.

Samtidigt som det här är helt wonderful, så har jag faktiskt lite separionsångest från Spotlife för jag har trivts så himla bra här. Vill ge ett speciellt tack till klippan Tomas som för mig är Spotlife. Lite lagom oslagbar sådär!

CLINIQUE
På tal om recensioner ja! Har ju glömt berätta vad jag tycker om den här och nu har jag använt den några gånger. Ni tipsade om att jag bara skulle använda den på blämmor och det har jag gjort. Det vill säga efter nattkrämen har jag duttat på med en tops om jag haft något ovälkommet. Och det funkar kan jag säga! Det torkar ut och stoppar blämman att bryta ut. Har heller inte alls upplevt att huden blivit torrare. Dessutom är den väldigt dryg så man behöver nog inte köpa ny på ett par år ;-) Så tummarna upp för den här! Ca. 150 kr på Kicks.
Säljes: Vågiga shorts H&M&Klänning Monki
Buhu, gråter blod här. Mina nya shorts inför våren/sommaren är för stora, jag måste inse det. Storlekarna var urplockade i varenda H&M-butik när jag febrilt letade efter dessa i Stockholm sist. Så var gör man inte? Jo, köper ett par som man egentligen vet är för stora. Och klänningen från Monki trivs jag konstigt nog inte i, trots försök. Ombloggade och slutsålda - H&M - Använda en gång - Storlek 38 - Säljes för 200 kr eller högstbjudande - Maila mig på beautybybeata@hotmail.com Lagom transparent klänning i en av vårens färger med snörning i midjan för snyggt rynk - Monki - Använd två gånger - Storlek Small -Säljes för 250 eller högstbjudande - Maila mig på beautybybeata@hotmail.com