PLISSERAT
Oh hej, jag överlevde arbetsdagen och fick gjort allt jag skulle. Mår lite bättre i halsen men känner mig svag och ynklig. När de här bilderna togs igår mådde jag dock prima. 3 nya inköp är med -tee´n från Weekday, solbrillorna från Beyond Retro och kjolen från Bikbok. Bältet är som bekant från Gina, väskan är ett tidigare fynd från Beyond Retro och på fötterna hade jag shoppingvänliga Converse. Trevlig Valborg på er som kan fira!
TEGELVÄGG
Vaknade upp helt tjock i halsen imorse med feber. Tur att jag kan sköta hela mitt jobb från datorn hemifrån för idag har jag för mycket att göra för att vara sjuk. Synd bara att det inte lär bli någon Valborgs-grill för mig ikväll. Så här ser det i alla fall ut vid min spis. Tycker det är charmigt med tegelvägg och den finaste blomman just nu är för mig pelargonen. Vågen har jag köpt på en loppis för bara 60 kr och med en blomma på gör den sig finast. Avokadon låg på uppmjukning i fotandets stund =)
WEEKEND
Nu är vi hemma från vår Stockholmshelg och vi fick med oss lite hem så att säga. Att hitta plats på uteservering i lördags var ingen lätt match, hela Stockholm hade så klart samma tanke eftersom solen brände så man kunde sitta i linne ute. Kungsträdgården blomstrade som sagt. Det här väcker såna minnen från tiden vi bodde i Malaga. Där kunde vi sitta länge mellan shoppingrundorna på stan och bara lyssna på deras underbara musik. Gudomlig avokado/mozarellasallad! Ja, uteserveringar och shopping sammanfattar dagarna rätt bra!