LÄPPAR / FRANSAR / DOFT
Det här är mina topp 3 taxfree! Jag köper ALLTID Clarins läppglans no. 1 eller no. 2 men den här gången såldes de tillsammans och för samma pris som för en i Sverige. Det här läppglanset kladdar inte det minsta, håret som kan ha en tendens att hamna på läpparna fastnar alltså inte. Dessutom ger det en ljus naturlig färg och funkar lite vårdande som ett läppbalsam. De senaste gångerna jag rest har jag även köpt på mig denna mascara som är så bra att den blivit en stående favorit i sminkväskan! Parfym är ju en klassiker att köpa taxfree och just Escada började jag faktiskt använda när vi bodde nere i Barcelona så bara doften är ju minnen. Har haft den här under sommaren och jag struntar i att det är en sommardoft och tänker nu alltså fortsätta använda den in på hösten!
VAKNAT UPP HEMMA
Visst, det var nästan med gråten i halsen vi lämnade Barcelona igår trots att sista dagen bjöd på regn. Men det var helt fantastiskt att stiga in i vår älskade lägenhet i natt och lika så sätta ner fötterna på vårt nya sovrumsgolv idag. Har styrt lite och packat upp resväskorna och nu ska vi äta en riktig svensk pizza, konstigt att det alltid är det man vill ha när man kommer hem från en resa. Nu ska bloggen återgå till det normala och uppdateras med en massa inredning hemifrån, allt nytt jag shoppat, outfits och även lite fler bilder från resan! Kul att ni hängde med på resan =)
LAST DAY
Topp Zara // Kjol H&M // Väska Mango // Skor Heppo Amen tack för alla era ord, ni är ju helt härliga! En utekväll i mitt nya hår passerade igår och jäklar vad kul vi hade, sista kvällen och allt. Vilken resa vi gjort, vi har hunnit med så himla mycket och fått tillbaka känslan av att bo här igen. Det har varit en riktig känslokarusell där vi återupplevt en himla massa minnen men även fått nya från vår kärleksstad! Nu kan vi lätt åka hem och möta hösten, men först några fler dopp i det blå.