LAST DAY
Topp Zara // Kjol H&M // Väska Mango // Skor Heppo Amen tack för alla era ord, ni är ju helt härliga! En utekväll i mitt nya hår passerade igår och jäklar vad kul vi hade, sista kvällen och allt. Vilken resa vi gjort, vi har hunnit med så himla mycket och fått tillbaka känslan av att bo här igen. Det har varit en riktig känslokarusell där vi återupplevt en himla massa minnen men även fått nya från vår kärleksstad! Nu kan vi lätt åka hem och möta hösten, men först några fler dopp i det blå.
#1 - Anonym

Gud vad fint du passar i din nya frissa! Helt ny människa :) Klär dig SUPER!

#2 - Emma

Du blev så himla fin i håret! Nu blir man själv sugen på att klippa en ny frisyr! Tack för inspirationen!

Tips! Riktigt stor rea på kläder och accessoarer hos www.modista.se

#3 - Moa

Hej Beata!
Brukar inte kommentera men var bara tvungen att tipsa dig om en vit och blå matta som finns på blocket just nu. Den finns i sthlm och annonsen heter Snygg matta. Spana in!
Kram och tack för en bra blogg!
Moa

#4 - Sara

As snyggt ju! Snart ses vi hoppas jag. Puss

#5 - Imageme

Snyggt! Jag har nyss själv klippt det kortare. Skönt med frisörer som förstår en.

#6 - Elaine

Superfint!

#7 - Christine&Paris

Jag var i Barcelona förra året och förutom att jag blev bestulen på 70 euro första dagen så tyckte jag om staden. Åker nog gärna dit igen för solsemester men då kommer jag ha pengarna i bh:n ;)

#8 - sofia

Väldigt fin hårfärg. Vad heter den?

#9 - elin

vad jättefin du är i håret! älskar din hårfärg!

#10 - Jennyh

Amen så snygg du blev i kortare hår! Passar dig peeerfekt! :)

#11 - Vicky

Gaah va fint!! Svinsnygg alltså:) puss

#12 - Lina

Så fin du är, och kul att du hann att få den där känslan, kan tänka mig att den är speciell när man bott där :) Jag önskar att min sambo och jag får spendera ett år eller två i Spanien, det vore våran dröm. Har du några tips för oss i Spanien? Jag är utbildad farmaceut (apotek) och min sambo utbildad maskiningenjör (jobbar för tillfället på volvo) i Göteborg. Ska börja jobba för DocMorris, sett något sådant apotek i Spanien?

Mvh Lina