GOTT NYTTÅR!
Hittade en djupblå klänning igår tillslut med fin skärning upptill som ni ser på bilden. Ingen extrem nyårsklänning, vilket betyder att jag kommer få användning av den längre fram också. I övrigt blir det gulddetaljer och paljettväska. Matchar naglarna med guldglitter också, gjorda på samma sätt som de tidigare med ögonskuggeglitter. I övrigt funderade jag på vad som varit bäst med 2012 förut och det är mycket bra som hänt men det allra, allra bästa är att jag får vara lycklig, skratta och ge och ta emot kärlek av min man var eviga dag. Jag är alltid, alltid lycklig med honom och det är ta mig fasen oslagbart! GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!
Resumé 2012 -inredning
Ja, 2012 har varit ett stort inredningsår för mig på flera plan. Dels tack vare köpet av vår drömlägenhet och nya jobbet som inköpare av inredning. Men också för att det är i år jag har utvecklat inredningen till mitt allra största intresse. Jag har hittat mig själv helt och hållet i min inredningsstil och fyllt vår lägenhet med både väl utvalda fynd och egengjorda ting. Jag tror också att ni märkt att min blogg sakta men säkert övergått mer till inredning och jag hoppas ni gillar det. Jag kommer fortsätta utveckla mitt inredningsinrtresse under 2013, vilket ni gärna får hänga med på här på bloggen men fortfarande uppblandat med mode, second hand och skönhet som jag också gillar! Här kommer lite höjdpunkter från mitt inredningsår 2012: ÅRETS UPPLEVELSE - När vi började året med att flytta in i vår älskade lägenhet som vi köpt månaderna innan! ÅRETS FYND-FYND - Vår vardagsrumsmatta som förutom att den är fin i mönster, färger och kvalité också är ett minne av min och tjejernas loppis-tipp. För sina femtio kronor blir den årets fynd-fynd! ÅRETS EGNA - Ljuskronan är det absolut bästa av allt jag "tillverkade" själv under 2012! ÅRETS FÄRGKLICK - Stringhyllan i gult får väl nästan dela den utnämningen med pinnstolarna men den blir ju desto färggladare med all inredning på också. ÅRETS MÅLNING - Ja jäklar vad vi målade, eftermiddag efter eftermiddag och en helg på det tog det innan de stod klara! Men så värt det. ÅRETS KÄNSLA - När vi hade byggt om vårt vindsförråd till sovrum och sov där första natten! ÅRETS FÖRÄNDRING - Ja, det var när vi gick ifrån ett förråd som vi delade på för förvaring av våra kläder till en varsin stor klädkammare! ÅRETS INVESTERING - Vår stora, ljusgrå soffa med sitt cozy corner, det vill säga den djupa mysdelen där i hörnet! Sjukt nöjda med det köpet då den är både otroligt bekväm och gästvänlig eftersom den tar nästan tio pers. ÅRETS RÄDDNING - När vi målat hela mormors skåp, tappade det så dörren gick sönder och pappa sedan lyckades laga det! ÅRETS SMÅKÖP - Blåvitt och koppar var och är två favoriter i år och "ekollonvasen" är jag jätteglad över att ha funnit för en billig peng Second hand. ÅRETS KOLLEKTION - Först och främst mina nitgalgar som jag utökade samlingen med, sedan min pall som jag klädde om och sist min spegel som fick samma stil! ÅRETS FIXIDÉ - Köpte en lampfot och naken skärm och satte ihop! ÅRETS FÖRVANDLING - Byrån jag klädde om med tyg och nya knoppar! ÅRETS SISTA FYND - Emma-fåtöljen, som också kom att bli årets allra bästa fynd!
RÄNDER
Kappa Topshop // Halsduk Zara // Väska Aldo // Kjol River Island // Tröja H&M // Bälte Second Hand Nu blir det shopping tillsammans med mina gravida vänner, min svägerska Karla och Ulle! Kan tänka mig att jag kanske får vara lite smakråd på mammaavdelningarna =) Själv har jag inget att ha på mig på Nyår, men utbudet på stan är ju inte jättekul nu..