KVÄLLSPOST

Love the pic -fina vännerna från i lördags.


Hej, här kommer ett sent inlägg. Gud, vi har slitit sen vi kom hem från jobbet här med de sista pinnstolarna. Det har slipats och grundmålats. Lägg på en hejdundrande träningsvärk och två skrikande magar efter mat på det. Pju! Men nu har vi frossat i tacos framför tv:n. Deadline är lördag då alla åtta stolar ska kunna sittas på, så imorgon kväll måste vi måla första lagret färg och på fredag det sista. Då hinner de precis torka. Det är bra att jobba under press, då blir det gjort!

Just det, guiden och vad färgen heter kommer upp imorgon.

Nu ska jag snart natta för imorgon tar jag bilen till Stockholm!


TODAYS OUT


Ja, jag gick faktiskt ut i förrådet och hämtade vårjackan imorse! Så nice känsla att cykla till jobbet med solen bländande och inte frysa ett dugg. Jackan kommer från New Yorker, väskan från Glitter och solbrillorna plus örhängena från Bikbok. 

På vägen hem ska jag toppa vårdagen med att köpa sommardoften från Escada innan det är dags att slipa och grundmåla resten av stolarna. Ni är förresten några som undrat om färgen och så där så jag tänkte lägga upp en guide om allt.


BEHIND


Idag invigs den nya kavajen från Myrorna till strålande solsken (och träningsvärk deluxe)!

Under trappen där står en massa bråte för där ska vi bygga ett förvaringsrum. Blir spännande! Men först ska de sista stolarna bli färdigmålade till helgen då det vankas stormiddag runt bordet. Så ikväll är det målarbrallan på igen!