MASSAGE


Oh, idag har jag varit på en riktigt välbehövlig massage hos Kristin på "Salong Matilda" som ligger på Kungsgatan 24-26 här i Norrköping. Titta bara så fint hon gjort på sängen när jag kom.

Jag har gått och haft ont i ena axeln ett tag nu och det har gått så långt att det börjat ståla ut i armen. Inte konstigt att jag hade ont, vanligtvis har man ju knutar..mm jag hade en "kaka". Skönt! Jag brukar vara ganska känslig för massage för jag får så lätt ont men Kristin var en mästare på att mjuka upp, trycka ut och göra det hela behagligt. Känner mig som en ny människa, men jag ska tillbaka redan nästa vecka igen eftersom det var så illa.

Jag vet ju att ni uppskattar "självupplevda tips" och när jag verkligen gillar något delar jag så klart med mig här!

Kristin är är utbildad SPA- och hudvårdsterapeut som flyttat från Göteborg och startat upp sitt egna på Salong Matilda. Imponerande! Hur trevlig tjej som helst och en sån ni vet som man känner att man kan slappna av hos och bara ligga och njuta utan att känna press att man måste babbla. För är det någon behandling man mest vill njuta till så är det ju massage. 

Under februari månad kostar en 60 min helkroppsmassage hos Kristin endast 450 kr (ord. pris 550 kr). Det är bra pris för en svensk massage tycker jag! TIPS TIPS =)

Bokar tid gör man på 011 - 12 77 77