DENIM WITH PEARLS
Hemma igen och på med målarkläderna barra! Imorgon kan jag klä upp mig igen och då åker nog den här fina jeansshortan på. Ser den framför mig med min vita plisserade kjol till och att ha den öppen över en vit tee, det blir nog bra. Måste ju vara lite extra fin imorgon när jag fyller år =) Ni hittar den här!
SKEJT
Blus Lindex // Byxor Cubus // Örhängen Style By Tyra // Klocka Marc By Marc Jacobs Har spenderat dagen uppe i Stockholm och haft möten med gänget! Sen har jag och John lunchat ute på Musikbänken, det vill säga en bänk som spelar musik =) Ja och så har jag och Sandra skejtat lite då! Kul dag med andra ord. Nu är det bara tre dagar kvar till semester och ikväll ska rummet målas!
FORTSATT STATUS
Jag fortsätter väl med mina statusuppdateringar om hur det igår så länge i alla fall. Vill ni det? Så här lummigt är det i alla fall om man tittar ut ur takfönstret i nya sovrummet. Idag har som sagt pappa slipat golvet. Vi har bestämt oss nu för att lacka det likadant som golvet i vardagsrummet. Förmodligen kommer dörren mellan rummen stå öppen en del och då blir det nog fint om det är genomgående.