BEAUTY HOME
Å så va man hemma igen. Somnade på tåget och vaknade med ett ryck när det skulle börja rulla vidare från Norrköping så jag fick bokstavligen kasta mig ut för att slippa hamna åt fanders. Nu har jag tagit en lååååång dusch och haft mini-spa här hemma. Tårna har fått första hallonröda sommarfärgen. Tänkte passa på att tipsa om mitt nya beroende, nämligen denna serie hudvård från Apoteket. De har en mattande effekt och min hud mår verkligen prima av dessa produkter. Rengöringen kommer ut i lödderform och tar bort även mascara galant. Hudkrämen går in i huden och återfuktar den ordentligt. Nu myser jag omkring i mina husband-byxor (jag kan ju inte säga boyfriend direkt) och väntar på att just han ska komma hem och krama mig, bara så som han kan kramas.
VÅRRUSET 2012
Väldigt osmickrande bild för mig som ser mer gravid ut än min gravida vän till vänster, men bara för att själva bilden är så underbar så bjuder jag på det! Älskade gäng! Fina outfits vi hade va? Taggade tjejer! Ojoj, vad folk det var. Jag har ju bara sprungit i Norrköping tidigare så man blev ju lite chockad =) Mysig picknick i solnedgången med korvgrillning och allt! Sen blev det lite kallt och då körde vi efterfest på kontoret för att sen se en artist uppträda på Café Opera i våra kläder =)
MISSA INTE!
Idén till Style by Tyra föddes för exakt 2 år sen och det firar vi så klart med 20% rabatt på HELA sortimentet som dras av i kassan! >>In och shoppa här!  Tänk att jag själv snart jobbat här i ett helt år. Oj, vad fort det har gått och herregud vilken resa det har varit och vilka minnen det har gett. Jag håller Style by Tyra oerhörd kärt och minns fortfarande lyckan den dagen Tyra ringde och erbjöd mig ett Inköpsjobb här. Helt klart det bästa jobb jag någonsin haft!