BJÖRK I INREDNINGEN
Hej på er! Fullt upp här, ska visa nya håret sen och ja man kan verkligen säga nya för det blev rätt stor skillnad. Men först dagens lilla pyssel. Jag har alltid sagt att jag vill ha något hemma i inredningen som är i björk, just för att jag innan vi gifte oss hette Björk. Så nu har jag hittat den här fina björk-krukan på Granit. Satte en Hyacint i och bäddade runt med mossa. Vågen har jag som ni vet fyndat tidigare på loppis och jag tyckte de passade fint ihop!
MOT FRISÖREN
Så där nu sticker jag ner och klipper och färgar håret lite. Det behöver finslipas, klippas lite sidoluggar och så tänkte jag mig en lite varmare färg tror jag! Vi får se vart det slutar. Resultatet får ni sen! Tänkte hinna förbi Åhléns också och köpa min kudde innan den tar slut om den inte redan gjort det.. Sen ikväll vankas tjejmiddag med barndomsvännerna igen!
VECKANS INTERIÖR -GÖR SJÄLV ELLER SLÖSA
Den här veckans interiör blir ett litet tips till er som gillat min ljuskrona men inte orkar göra en själv =) Jag har nämligen hittat en ljuskrona i stål på Reforma Sthlm. Den är lite  "naken" men samtidigt stilren och en bra stomme som man kan dekorera fint med den med lite Murgröna, granris, blommor eller kanske lingonris. 1299 kr kostar den och finns att köpa här. Ja, tyvärr är den lite dyr men här finns en liknande för 595 kr. Det var verkligen svårt att hitta webshoppar som säljer ljuskronor, men ni kanske har fler tips i den här stilen? Annars kan man som sagt göra som jag och tillverka en egen lite billigare -se min guide här. Tycker verkligen jättemycket om min ljuskrona, den ger ett så mäktigt men samtidigt mysigt intryck över soffbordet. Jag ska klä min i granris nu i vinter!