JAG SLUTAR PÅ STYLE BY TYRA
Jag pratar inte gärna jobb i min blogg som ni kanske märkt av mina tidigare inköpsjobb. Det är något jag valt att hålla utanför bloggen och kommer alltid göra. Men eftersom Style By Tyra har varit en så stor del av mitt liv och just för att mode och skönhet går hand i hand med min egna blogg så har jag så klart marknadsfört det här och ni har fått hänga med på en hel del. Så därför blir det också ganska självklart för mig att berätta att jag nu sedan en månad tillbaka valt att gå vidare och säga upp mig. Jag kommer inte skriva mer än så eftersom jag som sagt på den nivån håller jobb utanför bloggen. Det här är min sista vecka och idag har jag varit uppe i Stockholm och kramat om mina fina kollegor! Nu tar jag med mig mina erfarenheter och siktar mot nya äventyr!
#1 - jasse

Kan du inte bara säga vart du ska börja jobba och varför du bytte?

#2 - Sara

Stort lycka till på de nya äventyren som väntar dig!!

#3 - veronica

Så länge du mår bra av det, så märks det i bloggen ska du veta. En lycklig Beata ger oss en bra blogg :-) Lycka till med framtiden, hoppas du har något spännande jobb på G.

#4 - Emma

Hoppas inte att du och Tyra är ovänner eller så bara...

Svar: Det är vi så klart inte :)
Beauty by Beata

#5 - Karla

You go girl!

#6 - Jennie

Fina du, vi kommer sakna dig så! Lycka till nu :)

#7 - Paula

Hoppas att det kommer leda till något ännu mer spännande och att du känner dig nöjd med beslutet, det är ju det viktigaste :)

#8 - Joysan

Oj! Vad spännande för gissar att det är nya häftiga utmaningar på G då? Trodde inte att du skulle lämna SBT nånsin, hehe. Lycka till med allt! Kram

#9 - zandra

oj vad spännande, lycka till med nya jobbet och hoppas du kommer trivas bra :) ... Och hoppas vi får hänga med på lite jobbsnack i allfall!

#10 - MissAnki

Lycka till med dina nya utmaningar :)

#11 - Rebecca

Lycka till :)

#12 - Sofia

Nåt måste ju ha hänt eftersom Tyra hoppat av och nu du?
Stort lycka till framöver!

#13 - Emelie

Hoppas du hittar ett jobb där du trivs bättre! All lycka till dig!

#14 - cathrin

Åh jag vet att vi inte har något med det att göra men man blir himla nyfiken på varför, hehe. Men lycka till med allt nytt! :)

#15 - Annie

Shit vad spännande! :)

Det är bra, man ska prova nya saker :D

#16 - Elbet

Spännande!
Det verkar inte som om du jobbar, är du arbetslös eller mellan jobb- anmäl dig på Arbetsförmedlingen för att skydda din SGI (sjukpenninggrundande inkomst). Du verkar vara väldigt ordentlig och har koll men för säkerhetsskull vill jag tipsa om det. Är du med i a-kassan misstänker jag att detta redan är gjort!

Stort lycka till nu med nya äventyr :-)