UMBRELLA
Kappa TopShop // Byxor Missoni for Lindex // Bälte Moschino-Second Hand Det här är gårdagens..fick svänga in på Lindex och köpa paraply mitt i spöregnet. Ska det regna hela hösten eller? Tur att min ljusa kappa piggar upp det gråtrista! Har fått en grej för svartmönstrade byxor nu också. Har sett ett par fina med typ sammetsmönster på Zara som jag ska spana in ordentligt nästa gång.
VINNARNA 1-100
Nu har vi lottat fram de fem vinnarna av varsitt Rosa kit från Naturelle.se! Det är alltså fem av de 100 första som skänkte till min insamling för Rosa Bandet. Stort tack till er alla och speciellt grattis till vinnarna! För att det skulle bli rättvist fick Jozef välja 5 sidor av de 10 totala och ett nummer mellan 1-10 på varje sida som blev vinnarna! Obs! Eftersom fler skänkt nu stämmer inte siffrorna på respektive sida. Lottningen gjordes när det var exakt 100 st som skänkt. Vinnarna -maila mig era adresser på beautybybeata@hotmail.com Imorgon firar vi 1 oktober och det riktiga startskottet för Rosa Bandet med att dra igång nästa rosa tävling, så håll utkik!
ETT KÖP
Nkpg Style-mässan är verkligen grym! Den hade dessutom växt och hade både över och undervåning nu. Ganska packat med folk när vi var där så det var svårt att se ordentligt på vissa ställen och så är det ju det där med att prova.. ..så för mig blev faktiskt bara ett köp i år, även fast det hade kunnat bli mer. Ett par väldigt fina örhängen. Stora örhängen och kedjor är mitt nya tror jag minsann.