SAMLINGENÄR KOMPLETT..
IMG_5413a IMG_5427a ..för jag har äntligen lyckats buda hem en rosa galge! Vilken lycka. Jag har förlorat x antal budgivningar av dessa galgar i olika färger på Tradera för det blir så attans dyrt tillslut. När jag sist missade budgivningen med någon minut på en rosa trodde jag aldrig jag skulle få chansen igen. Men så dök dessa upp och jag hade stenkoll en hel vecka och laddade upp för att buda. Den här gången tänkte jag att nu får det kosta vad det kosta vill för sedan är jag nöjd med min samling. Visst skulle jag gärna ramla över en turkos och en marinblå som jag vet finns men då får det inte kosta skjortan. Så 300 kr fick jag ge tillslut för dessa tre och visst är det mycket för tre galgar, men sen är det ju inte vilka galgar som helst och framför allt inte den rosa. Den är lite grädden på moset och gör min samling komplett.
VECKANS VÄLKOMMEN HEM
ikeavvh Fortsätter med ett till inredningsinlägg i temat "Veckans". Har kikat igenom IKEA-katalogen genom deras app på mobilen. Fick ingen katalog eftersom vi har en skylt med "ingen reklam, tack" och glömt skriva "men gärna en IKEA-katalog", det funkar nämligen så jag måste sätta upp en sån till nästa gång. Nu har jag valt ut tre favoriter som jag ska kika vidare på i butik, de är just nu väldigt välkomna hem.  1. Vi vill ha ett nytt köksbord. Skulle vilja att vårt kök, matsal och vardagsrum blev mer enhetligt. Vi har nämligen mörk träskiva som köksbänkar och mörka bjälkar och småbord i vardagsrummet så just det där skulle passa fint mellan köket och vardagsrummet. Nu är bara frågan om våra turkosgröna stolar går ihop med det? På bilden har de ju också färgade stolar. Det kan bli fint. Vi målade våra stolar för att få bort allt det vita i köket och matsalen men jag har hela tiden känt att jag måste ha ett vitt bord till stolarna för att det ska passa. Men nu vill jag mjuka upp det sterila än mer och få en jämnare ton mellan rummen. 2. Så fina drickglas. Vi har fina, tunna glas i grönt från Åhléns men några har gått sönder och jag skulle gärna blanda upp med dessa. 3. Föll direkt för bordet. Jag har ju ett väldigt likt i samma form och färg samt ett fyrkantigt ljusare som jag båda fyndat på loppis. Sedan har vi ett vitt brickbord också som är just från IKEA men jag har letat efter ett till att addera till vår långa soffa. Det här skulle vara perfekt.
VECKANS INTERIÖR
Nä, nu är det dags att väcka liv i mina återkommande inredningsinlägg, som "Veckans välkommen hem", "Veckans inredningsfråga" och så "Veckans Interiör". En fin läsare skrev att hon tänkte på mig och länkade till Artilleriet. Jag har varit inne där tidigare men förmodligen bara snabbt för nu när jag väl tog mig tid att titta ordentligt upptäckte jag en hel blandning av just Beata samlat på ett och samma ställe. välkommen1 1. Diamantvaserna. Ja, ni vet ju redan att jag gillar genomskinligt glas i olika former. 2. Tavlan. Önskar att det fanns en över BARCELONA. Den skulle bli vår direkt. 3. Bubbelvasen. Den jag själv har. Handgjord och unik varenda vas. Jag köpte min på ROOM i PUB-huset i Stockholm. 4. Glasbollarna. Också något som finns i mitt hem. Senaste fyllde jag dem just så där med gröna växter. välkommen2 1. Bubbelvasen. Trånat efter just den här länge, men den kostar 900 kr.. 2. Ljusstaken. I mässing och snygg design. Ja, tack. 3. Doftljusen. Skulle passa perfekt i vårt vardagsrum. 4. Jag vill ha en marmor-skiva. Ska åka till ett byggvaruhus och skära ut en bit! välkommen3 1. Krukorna. För snål för att köpa krukor för 700 kr. Men här går mina tankar direkt till terrakotta-färgade som man sprayar själv istället. Det måste jag göra! 2. Koppen. Ungefär såna blåvita har jag och de är fyndade på loppis. 3. Muggen. Just såna har jag span efter på loppis nu. 4. Spegeln. Mitt bästa spegelköp till väggen vi gjort är helt klart den i samma form som denna. Rund och med en kedja ovanför som den hänger ifrån. Allt detta kommer alltså från Artilleriet här. Uppskattar ni dessa inlägg?