VECKANS VÄLKOMMEN HEM
ikeavvh Fortsätter med ett till inredningsinlägg i temat "Veckans". Har kikat igenom IKEA-katalogen genom deras app på mobilen. Fick ingen katalog eftersom vi har en skylt med "ingen reklam, tack" och glömt skriva "men gärna en IKEA-katalog", det funkar nämligen så jag måste sätta upp en sån till nästa gång. Nu har jag valt ut tre favoriter som jag ska kika vidare på i butik, de är just nu väldigt välkomna hem.  1. Vi vill ha ett nytt köksbord. Skulle vilja att vårt kök, matsal och vardagsrum blev mer enhetligt. Vi har nämligen mörk träskiva som köksbänkar och mörka bjälkar och småbord i vardagsrummet så just det där skulle passa fint mellan köket och vardagsrummet. Nu är bara frågan om våra turkosgröna stolar går ihop med det? På bilden har de ju också färgade stolar. Det kan bli fint. Vi målade våra stolar för att få bort allt det vita i köket och matsalen men jag har hela tiden känt att jag måste ha ett vitt bord till stolarna för att det ska passa. Men nu vill jag mjuka upp det sterila än mer och få en jämnare ton mellan rummen. 2. Så fina drickglas. Vi har fina, tunna glas i grönt från Åhléns men några har gått sönder och jag skulle gärna blanda upp med dessa. 3. Föll direkt för bordet. Jag har ju ett väldigt likt i samma form och färg samt ett fyrkantigt ljusare som jag båda fyndat på loppis. Sedan har vi ett vitt brickbord också som är just från IKEA men jag har letat efter ett till att addera till vår långa soffa. Det här skulle vara perfekt.
#1 - jennie

Vill bara tipsa om att Lagerhaus har liknande glas. Vi har dem själva och jag gillar dem väldigt mycket!

Svar: Ja de är också väldigt fina!!
Beata

#2 - ida

underbart inlägg, glasen var riktigt fina !

#3 - Cissi

Man kan logga in på Ikeas hemsida och anmäla att man har "ingen reklam" men vill ha katalogen. Då får man den adresserad! :)

Svar: Aha, vad bra tack för tipset!
Beata

#4 - ALEXANDRA

Kom över dessa och tänkte på dig/er: http://www.etsy.com/au/listing/151487344/barcelona-city-map-art-print-choose-your?ref=pr_faveitems