Happy New Year
 
Ville bara önska er ett riktigt gott nytt år från Miami och tacka för att ni följer mig här på bloggen och skriver era härliga kommentarer! 
 
En liten dröm jag alltid haft är just att fira nyår utomlands på någon strand och det ska vi göra ikväll på klubben Nikki Beach! Vi är ju här med Jozefs bror Michel och hans tjej Jessica så först ska vi gå ut och käka middag för att sedan förfesta och bli upphämtade av en limmo eller partybuss som tar oss till klubben. Där blir det champagne och fyrverkerier ut över havet till tolvslaget och sen ska vi dansa hela natten lång! 
 
Jag ska ha på mig långklänningen på bilden som är från H&M Trend och mina nya gröna örhängen från Aldo!
 
STRANDLIV
 
Äntligen har solen visat sig i Miami och vi har fått njuta av strandlivet och badat! Lite kallt i vattnet men skönt att svalka sig. Det är riktigt varmt och skönt mest hela tiden här även när inte solen visar sig och på kvällen. Förresten tapeten på bilden är min drömtapet - den kommer från Ralph Lauren. 
 
Nu har vi bokat New Years Eve ockå - det blir strandparty på Nikki Beach med DJ´s, champange och fyrverkerier! 
SHOPPING DAY
 
Idag har det varit mulet så vi tog bussen till Aventura Mall och träffade min vän Alec som också är här nere och semestrar, så himla kul att kunna ses i Miami bara så där! Tyvärr var det mallet inget bra alls, många okända butiker och ganska dyrt.
 
 
Så vi tog Alecs bil och drog vidare till Sawgrass Mills!
 
 
Sjukt stort ställe, vi hann inte ens gå en tiondel men det vi såg var bra!
 
 
Köpte en väldigt fin klänning på Forever21 i vippig modell! 
 
 
På VS köpte jag en massa fina undies..som jag sedan glömde kvar på bussen! Fasen så surt alltså =(