FRÅN VÄGGLAMPA TILL BORDSLAMPA
IMG_3395 IMG_3398 Har fått ärva den här fina mässingslampan av mormor. Det är alltså en vägglampa men jag hittade ingenstans att sätta den. Men så behövde vi en lampa bakom soffhörnet då vi tröttnat på vår golvlampa som stod där och då kom jag på idén att sätta den så där som en bordslampa. Ja och då behövde jag ett bord att ställa den på och det fick bli en trave böcker! Tycker det blev riktigt mysigt och fint där bakom!
TJEJKVÄLLAR
IMG_0008 Hej och hå, jag hinner inte med! Har haft härliga tjejhäng både igår och idag. Igår premiärade jag på nya restaurangen Enjoy tillsammans med bardomstjejerna. Vi åt god plockmat, kött till huvudrätt och glass med massa tillbehör till efterrätt. Vilket mysigt och gott ställe alltså, alla tummar upp verkligen! IMG_0015 Idag efter jobbet skulle jag och Sara på Second Hand-runda i Linköping men hann bara med två ställen så vi måste köra snart igen. Slog till på en Ever Matte-foundation från Clarins som jag skrev om igår -återkommer med en recension sen om ni vill? Kvällen avslutade vi på Texas Longhorn med en varsin god burgare!
VINNAREN..
..är Emmelie Lund: Mitt bästa inredningsköp är de två sockerlådor jag skruvat upp på väggen bredvid sängen och har som sängbord. Jag ledsnade tillslut på att leta sängbord då inget kändes rätt, så fick jag idén med sockerlådorna och har varit supernöjd sedan dess. De är olika till utseendet, den ena är mer långsmal och den andra mer fyrkantig men det gör det bara mer charmigt!:) Jag kan verkligen se framför mig hur snyggt det blev. Verkligen inspirerande! Grattis du tog hem vinsten i tävlingen med Jotex. Ett paket kommer på Posten, massa kramar =) Tack även till alla andra bidrag, väldigt inspirerande och rolig läsning om era bästa fynd!