THAT BOX

IMG_3855IMG_3851

Alltid lika roligt att öppna glossyboxen och se vad man ska få testa för produkter denna gång, skönhetsjunkie som man är. Den här månaden var den dessutom snyggare än vanligt. Det är faktiskt väldigt bra att få testa produkter som man kanske inte skulle köpt annars. Lyxigt också så klart och plötsligt hittar man något som man bara inte förstår hur man klarat sig utan innan =) Jag har bland annat hittat en ny foundation som jag älskar från bareMinerals genom testet man fick i förra boxen. Min nya favorit nu! R250 heter den, men jag tror jag ska köra på snäppet mörkare nu.

DOLT
IMG_3819 IMG_3839IMG_3829 Sockerlådan är på plats! Precis som rubriken avslöjar så döljer den något. Vi har nämligen ett kontaktuttag där med en hel rymdstation av router och allt vad det är som jag nu stoppat in i lådan. Tills nu har vi haft hela röran i korg som bara stått där, så det blev ett fint lyft det här. Tycker den är så charmig lådan och blev fin på höjden som ett litet bord!
KOM TILL MAMA
Untitled-1airmax Det här är min snygga bloggvän Alexandra och hon har kanske världens snyggaste Nike-skor! Jag vill också ha men hittar dem ingenstans :( Vet att Alexandra köpt dem på någon stor sportoutlet men jag har försökt googla dem på nätet för att beställa utan framgång. Så jag tänkte höra med er -är det någon som vet vart jag hittar just dessa NIKE AIR MAX? Här har hon fler närbilder på skorna. För övrigt vet jag att jag lever igen med en första dag på jobbet efter semestern och ett stenhårt träningspass med Xtremefit på det! Nästa vecka ska det tydligen bli prova-på-pass igen, återkommer om det :) Här kan ni följa Xtremefit Norrköping på Facebook och få all info, nyheter och pepp om ni vill!