FESTIVAL ROOKIE
b5 b2b3b1b4b8b7b99 Jag frisknade till och kom iväg på Bråvalla-festivalen, tack gode gud! Det var nog en dag av total vila som behövdes. ..för att sedan byta till tolv timmars konstant festivalyra. Herregud, vad det är kul med festival! Lite regn, stripigt hår och lerbad på marken hör väl till. För vilken känsla det är att glida runt mellan alla artister, öltälten och matstånden, känna trycket när alla hoppar och dansar, skåla, skratta och bara ha så jäkla kul! Festivalen sålde slut och blev den största i Sverige genom tiderna, såååja -på premiäråret och allt. Ser redan fram emot nästa år! Det har nog på riktigt aldrig någonsin varit så skönt att krypa ner i sin egna säng som det var igår. Tack min hemstad för en grym festival!
LYCKA PÅ BILD!
130627-me5_51cc47e6ddf2b308e06315af Jag bara älskar den här bilden på min fina vän, den utstrålar så mycket lycka! Jag tog den och ett gäng andra bilder som ni kan se här på hennes blogg strax innan bebisen kom till världen. Hon bara strålar, som alltid! Tänk att hon nu är mamma åt en bedårande liten flicka och magen är ett minne blott -tur att vi förevigade det på bild. Vacker som få är hon allt både med och utan mage, min vän!
SJUKSTUGA
IMG_1857 Hej, här spenderar jag dagen. Hemma och sjuk i förkylning, hosta och feber. Har varit dålig sedan i tisdags men jobbat i alla fall. Kommit hem från jobbet och deckat i soffan direkt. Det innebär alltså att jag missat två träningspass i bootcampet denna vecka och det suger verkligen. Idag klarade jag inte av att ta mig upp till jobbet. Så nu ligger jag här och tycker synd om mig själv som missar kvällens sommarfest som jag och en kollega har planerat ihop. Rädd även för att missa morgondagens Bråvalla-festival. Då vet jag inte vad jag tar mig till. Jag ska ligga i soffan prick hela dagen och se Game of Thrones nu, vår nya favoritserie. Jozef har sett några avsnitt under veckan när jag deckat i soffan så nu kan jag se ikapp det jag missat =) Har verkligen inget gott hemma och jag har aldrig varit så sugen på glass i hela mitt liv. Oh!