60
IMG_5231 IMG_5226a IMG_5240aaa Igår firade jag min älskade mamma som fyllt 60 år i den här nya klänningen från Cubus, svarta klackar och rosa läppar! Det bjöds på stort Påskbord, lite överraskningar och dans under kvällen. Festen slutade med att hela släkten körde en Harlem Shake på bord och stolar. Så ja, det var bra drag! Nu ska jag plocka ut en badenbaden ur källaren och lägga mig under en filt för en första solkyss =) Tack till er som hört av sig om reportaget, blir så glad!
HEMMA HOS OSS I LEVA&BO -UTE NU!
IMG_4859 IMG_4866 IMG_4868 IMG_4869 IMG_4871 Sprang ner till butiken nyss och hittade numret av LEVA & BO där Hemma hos oss-reportaget är med =) Ganska häftig känsla att öppna en inredningstidning och se sitt egna hem! Jag visade stolt uppslaget för butiksbiträdet, hehe. Det är just såna personliga reportage som jag själv tycker om att läsa i inredningstidningar och så plötsligt är vårt hem där =) Nöjd med reportaget och det känns som en väldigt rolig grej att få varit med om! Sen är det ju alltid saker man känner i efterhand att man kunde gjort annorlunda och det hade varit roligt om sänggaveln och kaklet i hallen hade varit klart. Men å andra sidan gör jag projekt hela tiden så jag blir ju liksom aldrig klar. Tur då att man har en blogg att uppdatera händelseförloppet på =) Jag utlovar här med en massa, massa mer inredning från vårt hem nu när vi ändå blottat oss lite i ett magasin. Synd bara att de inte tog med en bättre bild på vår cirkelöppning som ju är rätt unik. Men som sagt, så himla glad för äran att få vara med! Jag har originalbilderna från fotografen Ken Pils också så jag tänkte jag skulle visa er dem med! Så med det säger jag GLAD PÅSK, kära läsare!
LÅNGFREDAG
IMG_4811a Amen heeeeej! Den här veckan bara sprang ju iväg, åhh jag ska bättra mig! Idag sportar jag tröjan från Gina Tricot. Nu ska jag och mannen iväg och uträtta lite denna soliga långa fredag! I övrigt inväntas släkt, massa påskfirande och fest i helgen! Just det, jag tror reportaget Hemma hos oss kommer i morgondagens Leva&Bo!