FORTFARANDE INTE FÄRDIGT
IMG_0216 Vet inte hur länge vi försökt färdigställa sovrummet nu. Det går sakta framåt, väldigt sakta. Och det beror på att vi inte hittar det vi söker. Nu har jag i alla fall hittat ett väldigt enkelt och bra överdrag till vår gråa säng i vitt som ni ser. Det gråa var inte så snyggt till den blåvita gaveln. IMG_0207 Inte helt lätt att hitta en likadan lampa på loppis till Jozefs sängbord också.. IMG_0195 Sen vill jag ha fler kuddar att bryta av med..och så ett mörkt skåp som matchar bjälkarna att ställa på andra sidan rummet..och en fin filt att lägga över änden på sängen..och en tavla.. IMG_0295 ..och något smart eller fint mellan bjälkarna där..tips? Så atte, ni får helt enkelt kika in i sovrummet om ett tag igen när det är färdigt! Väldigt snart hoppas jag.
EN NY TILL SAMLINGEN
IMG_0176 Jag har kommit på att jag är en hejare på att samla på mig fler grejer av samma sort när jag väl börjat gilla något. Som fint formade vaser nu då. Den i mitten är senaste loppisfyndet för en tia. IMG_0182 Den står nu på handfatet och är fin tillsammans med en annan liten minivas. Voluspa-ljuset doftar i hela badrummet, fantastiskt!
ETT STYCKE SANDALER
IMG_0191 Årets första sandaler blev ett par enkla, svarta från Nelly. Men jag gillar just den enkla modellen, en-rem-över-tårna-och-en-runt-ankeln. Det har ju även mina beiga klackar som står i bakgrunden där. De hoppas jag inviga på kommande bröllop nästa helg! Sandalerna kom även i en fin kartong som ni ser med spetsmönster. Sånt gillar jag! I den ska jag förvara något där uppe i klädkammaren.